• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
RATM

Chitara acoustica/electro-acoustica buget:1000-1200 lei

5 posts in this topic

Buna. Cant deja de aproximativ 4 ani si as dori sa mi iau o noua chitara, acoustica sau electro-acoustica in jurul a 1000-1200 de lei si as avea nevoie de niste recomandari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut..      acum cateva luni am cautat si eu o (electro)acustica, in acelasi buget. Am incercat cateva, si second hand si noi, si am cumparat un Fender CD140SE, cu 1350ron... Am probat si Takamine, si Ibanez, si Epiphone, dar cel mai mult mi-a placut un VGS, parca Polaris ii spune, dar nu mi-a permis bugetul( vreo 1800ron acustica)... Sunt multumit de alegere, a venit foarte bine setata.... Daca ai unde, probeaza cat mai multe.... Bafta.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer, ți-aș recomanda să mai plusezi puțin, și să-ți iei un Dove Pro de la Epiphone. Are doze Fishman pe ea, top solid de arțar, și arată SUPERB. O găsești la Guitar Shop, și o au pe la un 1300, deci nu mult peste ce ți-ai propus, dar îți iei o chitară de concert. Altfel, dacă vrei să economisești, e o chitară foarte basic de la Washburn, WD10CE, care o găsești la Senia cu vreo 800-900.

La fel de sincer, te-ncurajez să mergi, totuși, pe Dove Pro, că eu visez la chitara aia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.