www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RATM

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Romania

RATM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Buna.As vrea sa-mi iau o chitara baton rouge ( asta mai exact https://www.ebay.com/itm/Baton-Rouge-AR11S-GACE-Natural/253598404862?epid=1937968637&hash=item3b0ba490fe:g:PnwAAOSwX7pZtk~G ) . Are cineva experienta cu acest brand ? Daca da cum e partea de electronica ? Recomandati brandul ?
  2. Buna. Cant deja de aproximativ 4 ani si as dori sa mi iau o noua chitara, acoustica sau electro-acoustica in jurul a 1000-1200 de lei si as avea nevoie de niste recomandari.
  3. Buna.Am vazut de mai demult o chitara electrica(sau electro-acoustica nu sunt sigur) ce avea cutie de rezonanta cu gaura de rezonanta ca la vioara.Sunt curios daca modelele de tipul acesta au o denumire specifica ?
  4. Am o problema de un timp la chitara acustica.Cand acordez chitara in drop D se aude gresit cumva,nustiu sa explic. Eu cred ca problema este de la intonatie sau de la corzi pentru ca am mai acordat-o in drop D si inainte si nu avea nici o problema .
  5. Hm...nu sunt crapate dar poate s-au ros putin mai tare la coarda a 6-a ...
  6. Nu cred sa fie tehnica deficitara ca am cantat 1 an si nu am avut nici-o problema.O sa vad daca pot gasi rezolvarea fret buzzului pe youtube
  7. Buna.Am o chitara acustica Clifton si de vreo saptamana E-ul gros se aude ciudat si ma deranjeaza.Se aude ciudat si cand fac acorduri deschise si cand fac bareuri. Mi-am luat corzi noi dar fara nici un rezultat.Care e problema ? E posibil sa fi aparut problema pentru ca o acordam destul de des in drop D.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.