AlexJames Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Am un amplificator Yamaha Ga15 si suna destul de bine cand cant heavy metal,probabil datorita gainului, si la blues sau orice alta setare,ORICE setup de setari pe care l am incercat, se aude un bzzz oribil, si cand nu se aude,se aude oribil sundtul.Ma gandeam sa imi iau un Roland Cube 10GX,am vazut pe youtube ca se aude bine si la blues,dar si la rock.Opinii despre ampul meu prost yamaha si daca r tb sa l schimb,sau sunt eu doar prost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibimosby Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 daca scoti cablul din amp, se mai aude vreun sunet? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexJames Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Nu,nu se mai aude nimic aaa da si btw nu pot sa cant nimic in afara de rock cu ampu asta ca suna ff prost Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Nu e normal sa ai un zgomot permanent, posibil sa aiba un defect de alimentare (filtrare). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexJames Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Nu cred ca asta e,m am uitat si pe youtube la acelasi amp si suna la fel....in unele putinn mai bine,dar la fel de oribil pt blues sau jazz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibimosby Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 daca cu cablul scos nu se aude nimic, problema poate fi la cablu, e de slaba calitate, la ecranarea chitarii, si mai poate fi zgomotul de la dozele single, de la adaptorul pedalei / procesorului... daca ai spune ce chitara si efecte folosesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexJames Posted January 22, 2017 Author Share Posted January 22, 2017 Nu folosesc nicio pedala si am o Yamaha ERG 121 C Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibimosby Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 atunci raman cablul slab, si ecranarea chitarii, care probabil nu exista din fabricatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Am un amplificator Yamaha Ga15 si suna destul de bine cand cant heavy metal,probabil datorita gainului, si la blues sau orice alta setare,ORICE setup de setari pe care l am incercat, se aude un bzzz oribil, si cand nu se aude,se aude oribil sundtul.Ma gandeam sa imi iau un Roland Cube 10GX,am vazut pe youtube ca se aude bine si la blues,dar si la rock.Opinii despre ampul meu prost yamaha si daca r tb sa l schimb,sau sunt eu doar prost? Cred ca supraincarci difuzorol acele micutz , de acolo poate sa vina "sunet oribil " , in video la volum "decent " care o fi sub ce rezista diful se aude OK atat clean cat si distrsul . Alt zgomot poate veni din lipsa de filtrare din cauza condensatoarelor de filtrare "uscate " ..care ne mai avand "capacitate " nu filtreaza suficient . trebuia sa pui u "sound sample " sa auzim ce este "oribilul " acela ...altfel tot dam cu presupusu" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts