Jiganie Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 (edited) S-a trezit din nou demonul acela care spune "ia hai sa mai schimbi tu chitara". Asadar ii dau ascultare, si aici e o chitara Schecter C-1 Blackjack Diamond Series, in stare excelenta, frumoasa foc, deja imi pare rau. Corp de mahon, set-neck, 24 de taste in stare f buna in ciuda varstei, doze Seymour Duncan (conform catalog JB / '59), selector 5 pozitii, 2 pot-uri - volum si ton, cheitele Grover; made in South Korea in 2006. O gasiti in acest catalog la pag.17: http://www.schecterguitars.com/international/media/k2/attachments/2006_Catalog.pdf Am luat-o de aici de pe forum in urma cu vreo 3 ani; asa cum se intelege din prima fraza, as schimba-o doar pentru a 'gusta' si alte chitare, ca tot sunt atatea pe lumea asta; si in plus mi-a intrat in cap ideea de bariton. Am ingrijit chitara (tinuta in husa, fretboardul curatat din cand in cand cu lemon oil Dunlop), a iesit din casa la cateva repetitii si fix 2 concerte (aici o puteti auzi si vedea putin, in partea stanga - nu radeti de mine, aveam emotii ) As schimba doar cu bariton 6 strings, bridge fix. Spor la cumparat! Edited October 18, 2016 by Jiganie 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted October 26, 2016 Author Share Posted October 26, 2016 1800 pret nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 1700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 1600 ! super pret super chitara ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted November 24, 2016 Author Share Posted November 24, 2016 De Black Friday 1500! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted January 8, 2017 Author Share Posted January 8, 2017 Intre timp am mai fost prin magazine, si am vazut cum se prezinta chitarele noi ce se invart pe la 3000 de lei, ceea ce m-a facut sa decid ca mai jos de 1700 nu pot lasa pretul. Am mai facut cateva poze cu o lumina mai buna, se pot vedea aici: https://goo.gl/photos/GSfxQSswosyrWvg46 Pret 1700 de lei, sau schimb cu o chitara la acelasi nivel de calitate. Am deja alta chitara (tot Schecter, tot C-1, dar cu un EX in coada), asa ca voi astepta omul care stie si apreciaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiske13 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Ai mare dreptate!!! Dar din pacate la noi nu exista piata pentru instrumente. Incearca pe e..ay,com. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiganie Posted January 16, 2017 Author Share Posted January 16, 2017 Chitara a ajuns la noul posesor. Sper ca va fi incantat. Anuntul se poate arhiva, sau ce se face cu anunturile expirate. Mersi RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts