CiocanelBloodyCIocanel Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Advertising: Daca vrea cineva pot sa aduc 1-2 astfel de chitare in decembrie. (cu precomanda, in functie de ce au disponibil si ce vreti). PS: Inclusiv resonatoare Hudson DMRG 1 1. Despre Silver Creek se gasescc multe pe net. Basically, din ce am observat pe magazinul fabricii Silver Creek = Recording King = Flinthilll = Paulsch = Johnson = (oarecum) Potomac by Eastman (cu diferenta ca aia dadeau si alte optiuni pentru fretboard si au un neck cu V mai soft) 2. Astea pe care le au ei sunt din stoc vechi de 5-7 ani. A mea are o burta mica, era mai ieftina si au mai ramas putine fara burta. Momentan nu ma deranjeaza burta ca e nu e deformare mare si am corzi de 0.11 acordata un semiton mai jos, dar o s-o rezolv usor. Se rezolva relativ usor. Specs: Martin style 00-28 V neck (gros, dar nu inconfortabil) Nut cu Spacing larg, cam ca la clasica, perfect pentru fingerstyle Scale: 24.9. Perfect pentru fingerstyle. Corzi mai putin tensionate si mai usor de apasat. Sound foarte uniform, tipic OM, Nut si saddle de os Pinuri de plastic, dar mi-am comandat niste pinuri din abanos, (bling bling, pac pac) Echipata in video cu D'addario EXP 0.11 coated Mahon solid pe spate si lateral si neck SOLID TOP (spruce) Rosewood fingerboard Nut width: 1-3/4" Neck width at body: 2-3/8" String spacing at saddle E-E: 2-5/16" http://www.acousticfingerstyle.com/SilverCreekReview.htm Chitara e perfecta pentru fingerstyle. Fiecare coarda suna la fel de tare ca cealalta si este un sunet puternic. Nu este un sunet clar ca la dreadnought, pentru ca asa sunt OM-urile, but then again, I ain't no folk player. Tunerele sunt OK, nu sunt la fel de fine ca cele de pe Hagstrom, dar tin acordajul cu zilele (daca nu dau drumu la aerul conditionat...) 1
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 18, 2016 Author Posted October 18, 2016 (edited) ebony pins rosewood armrest https://www.youtube.com/watch?v=ieV_IpLkGPE Sent from my ATH-TL00H using Tapatalk Edited October 18, 2016 by CiocanelBloodyCIocanel
Recommended Posts