Danz Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Pret: 1000 RON Localitate: Valcea Contact: 0724335223 Link producator: http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/guitars-basses/amps/thr/thr10_v2/ Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Vand un amplificator Yamaha THR 10, in stare excelenta ( ca nou ), in cutia originala , cu toate accesoriile. Nu ar fi multe de adaugat referitor la acest exceptional amp de camera, o simpla cautare pe Google aducandu-va nenumarate referinte si review-uri . Principalele caracteristici ale produsului le puteti afla pe pagina producatorului: http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/guitars-basses/amps/thr/thr10_v2/ Daca doriti sa va faceti o parere despre cum suna, cred ca cel mai nimerit ar fi sa ascultati acest clip : Pe marginea calitatilor acestui amplificator s-a discutat si aici, pe RGC, existand topic dedicat. Pretul unuia nou, pe Thomann, este de 297 euro ( cca 1.320 lei ), eu vreau 1000 lei pe al meu. Ca schimburi, ma intereseaza strict un stratocaster , sau telecaster, fiind dispus sa ofer diferenta , daca aveti ceva pe gustul meu. Cei interesati sunt rugati sa ma contacteze prin p.m. Mersi ! 3
sam Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Un practice amp excelent, am avut/incercat cel putin 10 amp-uri mici, asta a fost singurul care chiar mi-a placut cum suna si pe care l-am pastrat. Excelent pentru apartament! 1
Danz Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Deci, n-are nimeni un Classic Vibe, un mexican, etc ? 1
Danz Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Hai, ca m-am hotarat ! Merge si o acustica buna, la schimb :-)
Danz Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Se poate inchide. Noul proprietar sa se bucure de el !
Recommended Posts