Cosu Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Daca aveti poze interesante/frumoase si vreti sa le impartasiti cu noi aici va manifestati Prima transa : Ce poate face photoshopul din chitare - chitare mutant
cearny Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Normal ca Flying Tele V mi se pare cea mai marfa ESP-urile astea arata delicios:
Stefan Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 //offtopic// man nu vreau sa fiu rau, dar de cateva zile am aflat si eu ca pluralul corect de la cuvantul chitara este "chitare" nicidecum chitari. Sper ca nu te superi, dar este bine sa vorbim cat mai corect. Daca ai putea s-a modifici numele threadului ar fi super. //offtopic//
cearny Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 LOL @ FLYING TELE V. Asta e cea mai tare. Acum serios ma intreb daca as putea face asa ceva la un custom shop I mean best thing for pop (telecaster) and for me (flying v) - Dada ar fi mandru
Cosu Posted January 21, 2005 Author Posted January 21, 2005 proof ai dreptate http://dexonline.ro/search.php?cuv=chitara&source=
NiNjA Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 LOL @ FLYING TELE V. Asta e cea mai tare. Neah, Les Paul Tele ar fi beton!
Alex Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 //offtopic// man nu vreau sa fiu rau, dar de cateva zile am aflat si eu ca pluralul corect de la cuvantul chitara este "chitare" nicidecum chitari. Sper ca nu te superi, dar este bine sa vorbim cat mai corect. Daca ai putea s-a modifici numele threadului ar fi super. //offtopic// <{POST_SNAPBACK}> aha, eu intotdeauna am spus chitare, nu chitari.
Stefan Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Am banuit ca asta e, dar nu eram sigur asa ca nu am scris. Oricum dupa mine arata beton.
cearny Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 N-arata deloc rau pentru un Epi Uite si-aici ceva care initial nu-mi placea dar care ma atrage din ce in ce mai mult in fiecare zi (ESP Axxion - se citeste 'Action'):
hihi Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 ESP-urile astea arata delicios: <{POST_SNAPBACK}> chiar ca :)
Recommended Posts