DukeOfAwe Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Salut, Aveti vreo idee careva unde se poate gasi 3M Dual Lock? Cica e o alternativa mult mai OK fata de velcro pentru atasat pedalele la pedalboard. Pe eBay am vazut ca sunt, dar as vrea sa vad in persoana undeva inainte sa cumpar mai mult. Merci!
vektor Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Dupa 3-4-5-10 desprinderi se rup "ciupercutele" si nu mai tine. Daca vrei ceva semipermanent, merita luat. Daca esti "volatil" si schimbi des pedale [sau ordinea pedalelor], atunci nu prea. 1
DukeOfAwe Posted August 19, 2016 Author Posted August 19, 2016 Din experienta vorbesti? Eu sunt "volatil", cum zici tu, si le cam schimb des...
moises Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Si eu sunt "volatil". Dupa aproximativ 5 ani de folosire inca nu am intalnit nici o probleme legat de uzura, desprindere, etc. Fata de velcrolul standard este o alta lume Da un google, gasesti si in Romania. O varianta: http://www.trimaxsolutions.ro/produse/3m-dual-lock-sj-3550/ 1
vektor Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Poate am avut eu ghinion si am prins un sample vechi / uzat. Anyway, ca si sitem de prindere e foarte bun, cata vreme ii cunosti limitarile.
DukeOfAwe Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Merci fain de sugestii si pareri. Am sa ii dau o sansa. Pare mega bun sistemul.
Adinel Berehorschi Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 O singura chestie nu inteleg din acest video si descrierea prezentata. Pot folosi acest dual lock si pentru un pedalboard standard? Care are are toata suprafata acoperita din fabrica cu un tip de velcro. (Ca si mocheta aproape, dar e parea pe care vine prins sistemul) Cred ca stiti la ce ma refer. Caut foarte mult ceva teapan si daca e ok treaba asta, voi comanda si eu vreo 2 metri
Recommended Posts