Guest gnrmarius Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Stiti cumva ce foloseste Satriani ca sa obtina acel sustain "infinit" la inceputul melodiei "Flying in a blue dream"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Obține acel efect de ,,sustain infinit'' prin feedback, adicã un efect de microfonie a dozelor de pe ghitarã pe care-l realizezi cu o stație pe care gainul e la nivel ridicat ºi volumul de-asemenea. E nevoie de-asemenea sã fii aprope de difuzor (sau difuzoare) cu ghitara ca sã se producã feedback-ul (ºi sã nu palmezi corzile, decât o parte din ele), dar nah, poate asta ºtiai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gnrmarius Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Obține acel efect de ,,sustain infinit'' prin feedback, adicã un efect de microfonie a dozelor de pe ghitarã pe care-l realizezi cu o stație pe care gainul e la nivel ridicat ºi volumul de-asemenea. E nevoie de-asemenea sã fii aprope de difuzor (sau difuzoare) cu ghitara ca sã se producã feedback-ul (ºi sã nu palmezi corzile, decât o parte din ele), dar nah, poate asta ºtiai. Ai dreptate, asta stiam, dar l-am vazut intr-un concert si nu era chiar asa de aproape de amp sau de vreun monitor! E posibil sa foloseasca o doze speciala pentru asa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Este posibil dar nu cred ca foloseste... Cu un marshall dat la max si cu o chitara buna poti obtine rezonanta pe anumite note in orice pozitie pe scena... Depinde si de chitara si de reglajul acesteia (arcurile tremolo-ului au un rol importsant), si de mainile interpretului, si de P.A., si de monitoare, dar mai ales de efecte (micutul rack)... Nu stiu ca JS sa foloseasca gadgeturi pentru rezonanta - le face "on the fly" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Ai dreptate, asta stiam, dar l-am vazut intr-un concert si nu era chiar asa de aproape de amp sau de vreun monitor! E posibil sa foloseasca o doze speciala pentru asa ceva? Nu cred sã foloseascã o dozã specialã, aºa cum a spus ºi dgeekoo. Mai repede ar folosi un booster sau ceva asemãnãtor pt. obține feedback-ul, deºi e posibil sã nu fol. nimic în plus. Mie î-mi intrã în feedback la salã când fol. o simulare de amp de pe procesor, cu toate cã stau la cel puțin 4 metrii de PA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Daca imi permiteti o prezicare: feedbackul de care vorbeste B.K. Arthur se realizeaza intre amp si corzile chitarei, daca se realizeaza cu dozele nu e controlabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Uitate pe guitar geecks sau ceva de genu... Are aparatura speciala care repeta sunetul... parca habar n-am despre ce vorbesti cum s-a spus mai sus, este vorba despre feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 habar n-am despre ce vorbesticum s-a spus mai sus, este vorba despre feedback Cred ca se refera la un looper/sampler cum e Digitech JamMan. Oricum... pe langa ca de obicei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts