• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
Fimfarum

Carte Cu Game

3 posts in this topic

Salut,

 

Incerc sa gasesc o carte cu cat mai multe game, sub modelul cartii lui Dorin Achim - Chitara fara profesor. Acolo se gasesc cateva, dar sunt doar de baza... dar ca mod de prezentare mi se pare perfect.

Am gasit site-uri care ajuta, dar vreau sa fie pe hartie... sa nu depind de calculator. Deci daca pot sa cumpar un ebook si sa o printez este iarasi ok.

 

Recunosc ca imi este foarte greu sa gasesc ceva pe google pentru ca este o gramada de spam.

 

Deci daca folositit asa ceva sau stiti de o asemenea resursa, va rog sa o impartisiti.

 

Mersi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mersi de link-uri, dar nu este chiar ce cautam.

 

De exemplu, in cartea lui Dorin Achim, arata toate combinatiile de note pentru o gama pe toata lungimea grif-ului. Deci arata mai multe posibilitati de parcurgere a gamei. Din pacate are foarte putine exemple. Ce-i foarte misto la varianta asta vizuala, este cat de usor face improvizatia.

 

Am mai gasit pe amazon, sau pe altele similare carti dar arata doar o optiune. Ce-i drept au sute de game disponibile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.