killerXD Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 (edited) Pret: 700 RON Localitate: Roman Contact: PM Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar chitara , fara orice fel de defect/lipsa piese , pret maxim 700 lei , doar HH, hai cu ofertele ! Edited July 17, 2016 by killerXD
metallixro Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Mai pune 100 pt chitara din anuntul meu. Dean MLX TB cu upgrade doza bridge, straplocks, corzi DR si strap. Bafta!
killerXD Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Atunci poate-i putea detalia macar ce NU vrei, sau la ce pret NU vrei, ca aveam si alltceva de facut decat sa postez ca prostul. Putina logica nu strica in anunturile astea... nu te revolta ca nu vreau ce propui tu, am spus "hai cu ofertele" , unii posteaza, iar mie daca imi place vorbesc, nu imi place ce ai propus, pa, simplu nu ?
Crypto Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 nu te revolta ca nu vreau ce propui tu, am spus "hai cu ofertele" , unii posteaza, iar mie daca imi place vorbesc, nu imi place ce ai propus, pa, simplu nu ? Nu-i chiar asa. Tine si de bun simt, sau cel putin de-o educatie elementara.
Recommended Posts