vektor Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Must have missed it. Oricum, dintre toate amplificatoarele mici pe care am pus mana, asta mi-a placut cel mai mult. Suficient de mult incat sa am un AC4TVH+cab 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 (edited) Cel mai OK ampli pe tuburi de putere mica ptr exersat dar chiar si ptr inregistrare a fost magnetofonul meu Grundig- .mono suna bestial ,,si pe inregistrare pe banda suna si mai bine cu saturatia benzii magnetice !..haha ..pacat ca l-am vandut ..am printre vechituri pe undeva vre-o doua magnetofoane cam la fel dar nu mai am avut rabdare sa le fac " amplif de chitara " , mai ales ca nu pot canta acasa cu 3W caci rasuna tot blocul este enorm de tare in apartament . Interesant ca nu se aude mai tare nici ampliful de 50W sau 100W ..doar basii suna mai plin si harmalaia este mai mare ,,asta datorita volumului mic de m3 al camerei si reflexiile puternice din pereti netratati acustic ( insa afara din exteriorul apartamentului insa joasele suna mai tare cu cat ampliful este mai puternic ) , deci acasa in "camera " nu merita sa treci de o anumita presiune sonora deoarece doar harmalaia creste .. Edited July 27, 2016 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts