ciprimateian Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 (edited) Se vinde Fender american fabricat in 1978/1979, seria S9 25931. Cu hardcase. Nu cunosc amanunte despre lemn, doze, neck... Chitara, din cate stiu, e fara operatii. Se poate vedea, proba la Baia Mare. Are un ton vintage foarte gras, comparativ cu Fender de productie actuala. Pret 1800 Euro. Amanunte la telefonul proprietarului (nu raspund la mesaje pe forum) 0757381158 Dan Edited June 30, 2016 by ciprimateian 4
alinu_tau Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Chitara, din cate stiu, e fara operatii. Eu din ce vad, cel putin dupa capace sunt doze Fender Noiseless... care au aparut mult mai tarziu de 1979... deci faza cu "fara operatii" pica. Nu ca n-ar suna bine, dar e bine de stiut daca mai are dozele originale din 79 sau nu... 3
StratMan Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Eu din ce vad, cel putin dupa capace sunt doze Fender Noiseless... care au aparut mult mai tarziu de 1979... deci faza cu "fara operatii" pica. Nu ca n-ar suna bine, dar e bine de stiut daca mai are dozele originale din 79 sau nu... Si nu numai! Ca idee, in 1979 toate plasticele erau negre. 2
Mr_Doc Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Instrument fain, dar, la tariful acesta,si tinand cont ca va dati seama de tonul GRAS si VINTAGE, ar trebui sa stiti ceva si despre lemne doze, etc. Mai multe detalii mai multe sanse. Parerea mea. Bafta la vanzare!
alinu_tau Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 (edited) tonul GRAS si VINTAGE Exact asa suna dozele Vintage Noiseless, suna bine, adica fac ce trebuie sa faca si eu personal n-am ce sa le bag de vina, nu am vrut sa critic, doar ca pentru colectionari poate "nu suna chiar asa de bine" Edited July 1, 2016 by alinu_tau 2
Recommended Posts