bloodfont Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Pret: 0 RON Localitate: Suceava Contact: lucucos@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Ofer chitara electrica Hora modelul Iris Lux, modificata si imbunatatita, pentru cineva care are timp si fonduri pentru experimente/imbunatatiri. A fost prima mea chitara electrica si are aproape 10 ani. Modificarile ce le-am facut sunt urmatoarele: - nivelarea tastelor (gatul era rasucit intre 1 si 12 si griful era stramb de la tasta 12 (toate tastele erau mult mai inalte de la 12 in colo)) - comutator 5 pozitii, nou - lipit tremolo studs de corpul chitarii pentru ca tot ieseau (doar studs le-am lipit, suruburile se misca fara probleme) - scalloped fretboard (am vrut sa fiu si eu ca YJM ) - revopsire (acesta e al 2-lea paint job pe care i l-am facut. Din magazin avea imitatia de marmura care mi s-a parut foarte kitsch) - string trees cu role (ii ofer si pe cei vechi impreuna cu chitara) - transformat vechiul "floyd rose" (o copie jenanta dar il ofer si pe-acesta impreuna cu chitara (ce-a mai ramas din el)) in tremolo fix si corzile through body fiecare trecand printr-o teava mica din bronz. Nu prea a fost cu succes aceasta modificare pentru ca fretboard radius nu e la fel cu cel al bridge - renuntat la locking nut (il ofer si pe-acesta impreuna cu chitara) - mutat butonul pentru curea (cel din partea cu gatul) intr-o pozitie in care sa nu-mi tot iasa de pe curea. Se poate observa o mica adancitura in vechea pozitie (reparatia s-a facut cu o scobitoare) - modificat unghiul gatului adaugand banda de hartie in neck pocket (la vremea respectiva am zis ca e cel mai apropiat lucru de o pana din lemn... macar a rezolvat problema) Modificarile nu sunt facute profesional, ci doar de un adolescent cu timp si chef de experimente (subsemnatul). Pretul este 20 lei (suma modica mai mult de principiu) si se plateste transportul daca e cazul.
livakero Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 salut, sunt foarte interesat sa vad de aproape ce ai facut. sigur n-ai gresit suma, 20 lei? multumesc, liviu. 0-721 510 213
Recommended Posts