www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bloodfont

Active Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Suceava

Other Information

  • Gear
    Squier Strat MIJ
    Yamaha Dreadnought F310P

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bloodfont's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Asa arata tremolo-ul. Bratul trebuie sa aiba filet M6 din cate observ eu
  2. Cumpar tremolo arm pentru Squier Strat MIJ (made in japan) aprox din '90
  3. Pret: 0 RON Localitate: Suceava Contact: lucucos@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Ofer chitara electrica Hora modelul Iris Lux, modificata si imbunatatita, pentru cineva care are timp si fonduri pentru experimente/imbunatatiri. A fost prima mea chitara electrica si are aproape 10 ani. Modificarile ce le-am facut sunt urmatoarele: - nivelarea tastelor (gatul era rasucit intre 1 si 12 si griful era stramb de la tasta 12 (toate tastele erau mult mai inalte de la 12 in colo)) - comutator 5 pozitii, nou - lipit tremolo studs de corpul chitarii pentru ca tot ieseau (doar studs le-am lipit, suruburile se misca fara probleme) - scalloped fretboard (am vrut sa fiu si eu ca YJM ) - revopsire (acesta e al 2-lea paint job pe care i l-am facut. Din magazin avea imitatia de marmura care mi s-a parut foarte kitsch) - string trees cu role (ii ofer si pe cei vechi impreuna cu chitara) - transformat vechiul "floyd rose" (o copie jenanta dar il ofer si pe-acesta impreuna cu chitara (ce-a mai ramas din el)) in tremolo fix si corzile through body fiecare trecand printr-o teava mica din bronz. Nu prea a fost cu succes aceasta modificare pentru ca fretboard radius nu e la fel cu cel al bridge - renuntat la locking nut (il ofer si pe-acesta impreuna cu chitara) - mutat butonul pentru curea (cel din partea cu gatul) intr-o pozitie in care sa nu-mi tot iasa de pe curea. Se poate observa o mica adancitura in vechea pozitie (reparatia s-a facut cu o scobitoare) - modificat unghiul gatului adaugand banda de hartie in neck pocket (la vremea respectiva am zis ca e cel mai apropiat lucru de o pana din lemn... macar a rezolvat problema) Modificarile nu sunt facute profesional, ci doar de un adolescent cu timp si chef de experimente (subsemnatul). Pretul este 20 lei (suma modica mai mult de principiu) si se plateste transportul daca e cazul.
  4. Pret: 0 RON Localitate: Suceava Contact: lucucos@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Ofer chitara clasica Hora modelul Laura, modificata si imbunatatita, pentru cineva care are timp si fonduri pentru experimente/imbunatatiri. A fost prima mea chitara si are 10 ani. Modificarile ce le-am facut sunt urmatoarele: - cordraul foarte inalt l-am cioplit maxim posibil - cutaway si design-ul cu trandafirul (m-a chinuit talentul de pictor ) - tailpiece pentru ca am vazut un model pe net si cica imbunatateste volumul. Intr-adevar s-a simtit diferenta. De asemnea a rezolvat si problema cu burta fetei (toate chitarele ieftine fac burta) - "truss rod", gatul s-a indoit acu 10 ani cand eram eu mai "destept" si i-am pus corzi metalice. Am apelat la un meserias care m-a ajutat sa fac acest sistem cu un cablu metalic care trage gatul pe spate strangand de piulita de la capul chitarei, si-l indreapta. Rezista la corzi high tension fara probleme - sound portal in partea de sus Modificarile nu sunt facute profesional ci doar facute de un adolescent cu chef si timp de experimente (subsemnatul). Pretul este 0, se plateste doar transportul.
  5. Am o parere buna despre Hora, mai ales modelele noi ce le-am vazut prin magazine, gatul drept, tastele la acelasi nivel, corzile echidistante... treaba-i buna. De ceva vreme m-am bagat si eu pe flamenco si vechea mea Laura nu mai satisface . Am testat o Eco Gold Paltin si nu e rea, dar nu are cotele pentru flamenco. Am trimis email catre Hora si conversatia o regasiti pentru lecturare mai jos. Concluzia pare a fi: "imposibil". Ce parere aveti, tinand cont ca Bulgarii cu Kremonele lor o duc, se pare, foarte bine cu modelele lor pt flamenco (dupa cateva google-iri si lecturari de forumuri)? Daca ei pot, noi de ce n-am putea?
  6. Pret: 0 RON Localitate: Suceava Contact: lucucos@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar chitara pentru flamenco
  7. Presupun ca nu schimbi cu un alt tremolo nu?
  8. Nu am zis nimic de sunetul SRV, vorbeam doar de niste doze care sa fie mai bune decat fender standard. Texas special au mai multe spire si or sa scoata un ton mai puternic. fender standard tind sa fie cam subtirele la ton.
  9. Ma bucur ca nu ai aruncat-o la gunoi cum fac altii cu numele Hora. De unde ai cumparat toate piesele. Si as fi curios daca schimbi dozele fender cu doze texas special ca pe modelul SRV poate obtii sunetul de fender...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.