karpi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 (edited) o fi scris-o pentru fica-sa drept multumire c-o facut ochi?...putea si el sa dea o bere ...Bre Karpi asta e tarlaua lui Liviu Sorescu, pune si tu inregistrarile tale in sectiunea ta si da-ne numai linku... cel putin asa cred eu ca ar fi frumos ... Numa' Neuro mai face de-astea Da , dar le -am pus sa vada la ce ma gandesc cand vorbesc de cantat la keys intr-o trupa , adica o ilustratie , deoarece nu am gasit pe youtube ce am vrut , am pierdut jumate de noapte ca nu ma mai putem opri din vizionat piesa dupa piesa si organist dupa organist ,la noapte continui . Edited February 14, 2007 by karpi
Guest liviusorescu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dimpotriva, cred ca a facut foarte bine(karpi) ca sia pus inregistrarile pe topic.Din partea mea nu e nici o problema, ba dimpotriva.Da karpi, am cantat cu chitaristi, credema.Rosulescu si Neuro sunt doi dintre ei.sa spuna ei cum s-au simtit cu mine in trupa. ...ceva mai ambiental Aldirviiauna___Once_upon_a_Heaven.mp3
Muky Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 mie imi place, dar se prea poate sa fiu io asa mai vanghelis(t)... n-ar strica sa mai bagi un instrument pe deasupra, cred eu
karpi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dimpotriva, cred ca a facut foarte bine(karpi) ca sia pus inregistrarile pe topic.Din partea mea nu e nici o problema, ba dimpotriva.Da karpi, am cantat cu chitaristi, credema.Rosulescu si Neuro sunt doi dintre ei.sa spuna ei cum s-au simtit cu mine in trupa. ...ceva mai ambiental Foarte frumos , a-mi place .Suna minunat.
Recommended Posts