Dessinger Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 SAlut RGC FORUM! Astazi pe server-ul meu de TeamSpeak3 au intrat niste prieteni virtuali care jucam jocul Battlefield 2. La un moment dat , unul dintre ei a inceput sa cate. a cantat asa de frumos incat mi-as dori sa incep si eu. Nu am o chitara , si chiar imi doresc una , dar nu am posibilitatea de a cumpara una. Daca este cineva care are o chitara pe care nu o foloseste si doreste sa o doneze as fi foarte bucuros.
Hruban Gustav Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Scuzati ca ma bag asa dar.. Serios? Așa de usor e sa stai sa cersesti in loc sa strangi bani... Pur si simplu e opinia mea.. Daca ai PC cu care te joci BF cred ca ai putea strange 200 ron pt o chitara SH... 1
Pava Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 misto, eu joc Candy Crush cu toti prietenii mei de pahar, are cineva vreun Fender Stratocaster sau de ce nu, un Gibson Les Paul de dat? mentionez ca nu ma intereseaza chinezariile si nici fake-urile.. 2
Hruban Gustav Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Adevarat ... cam asa se face.... ce sa faci... hai sa cersim toti ca poate poate gasim si noi un Gibson.
Hruban Gustav Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Diseară după ce mă bag în instanța de Solitaire cu tovarășii mei am să încerc să văd dacă are cineva de pe aici un Vigier Expert Retro 54 Fixed Bridge și pentru mine. Să vedem, poate am noroc. Pff praf... Eu ma bag la un Mario cu copii din fata blocului si poate gasesc un Behringer sau cum se numeste... pro guitar oricum
Pava Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Bergenbier, poate ) Bergenbier e un mixer, iei plasa...
otringal Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 boss frumos, daca joci BF2 cu prietenii tai cyberspatiali, inseamna ca sigur: 1) ai un calculator (si destul de bun) 2) ai internet si poate poate: 3) ai cumparat jocul, desi ma indoiesc Dar din moment ce ai bani de un PC si un abonament lunar la net, crede-ma ca ai posibilitatea de a-ti cumpara o chitara. Iar daca nu ai, inseamna ca eu impreuna cu toti membrii RGC va trebui sa primim chitare cadou, pentru ca fiind membri ai acestui forum, automat avem PC si internet, dar nu si bani de o chitara. Eu iti sugerez cu caldura sa mai lasi BF2-ul in pace ca nu faci decat sa-ti tumefiezi creieru' de mic, sa pui nitica bani de-o parte (inveti sa strangi bani de pe acum), sa-ti iei o chitara (inveti sa faci investitii bune de pe acum) si sa inveti sa canti (te dedici unei pasiuni frumoase inca de pe acum, avand sansa ca la 20-30 de ani sa fii chiar bun). 3
Recommended Posts