avatar2100 Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 Undă de cuprinsAdieri de pene, printre raze de apusAlintând al nostru visŞi divinul univers,Ne îndrumă tainic calea.Triluri vesele, în abis pur răsunăCreionând dantelă de amurg,Lunecând ascuns de tine şi de lume,Îţi dezvălui al meu gând.Şi privind prin eu de vidTe admiri sorbind din neguri,Sprijinit de-al tău toiagÎl îndrepţi, semnând în timp. Augustin A
avatar2100 Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 Prefăcut Priviri pereche adunate-n trupuri călătoare, împletite-n timp normal se-arată. Sfere timpurii de lumină blândă, răspunsuri nerostite dezvelesc. Valuri grele, încărcate cu materie vie inundând prezentul, dau şi iau. Eşti aici, evaporată-n mintea mea, despărţirea noastră o anunţi. Mormane ce se lasă apăsând pereţi de lemn, musafirul lor alină. Tresari când te dizolvi, tremurând nu înţelegi de ce. Suflet trist de trup firav, încă viu dar rece, mă priveşti acum?
avatar2100 Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 (edited) ORIONPrivesc la tine în deşertŞi-nfiorat de clipa mea, mă pierd.Ascuns în mine sunt acum,Evaporat în clasic şi parfum.Alintat de şoapta ta,Sorb timid din timpul meuÎndulcind cu flori de gheaţă,Adierea caldă ce m-apasă.Şi mă-ntreb privind la mineLunecând pe trepte vechi,Amăgit de palida-ţi candoareCum să-ţi spun c-am să te pierd.Augustin AC Edited April 26, 2016 by avatar2100 1
avatar2100 Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Timp irosit Te privesc prin sticla purpurie, prins în capcana unui vis real-ireal. Te las să mă loveşti, doar pentru aţi alina emoţia. Suflet trădat, copleşit de singurătate, cu blândeţe îmi deschizi calea spre durere, acoperit de ie pictată cu flori vesele, asortate. Călător în timp, agăţat de cunoaşteri presupuse, în tine-mi caut calea. Alungă-mă unde nu pot fi găsit, savurând a ta clipă de izbândă . Augustin A 1
avatar2100 Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Contopit in parfum de negurăPierit in emotia ta, mă îndrept spre apus de zi. Te iubesc când apari, cu lacrimi mă despart de tine cand ma uiți. Îmbrăţişat de aroma ta pură, mă aplec spre necunoscut. Te privesc cu ochi închişi, în timp ce diafan mi te dezvălui. Dansez cu umbra mea aşteptând să te alături... Augustin A
avatar2100 Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 Pogorât asupra unei iluzii vii, bucuros te conduc spre dorinţa neîmplinită. Îmbrăţişează ce nu vei putea strânge vreodată şi lasă-te condus. Eu sunt Tu! Demonul ce nu vrei să fie zărit. Alege-ţi rândul şi te voi duce acolo. Alăturat lor, vei fi! Augustin A
avatar2100 Posted May 22, 2016 Author Posted May 22, 2016 Ramas bun Am ochii închişi dar te văd aplecată asupra-mi. Lăcrimând îmi priveşti faţa palidă şi mă atingi cu gingăşie. Ţi-e teamă! Îţi simt respiraţia caldă şi inima cum bate în ritm accelerat. Regreţi că nu ai profitat de şansa pe care ai avut-o cândva şi te învinovăţeşti. Ai vrea să facem schimb de locuri dar nu-ţi este permis. Simte dragostea mea, prin mesager voi umple golul. Îmi iau rămas bun şi te rog să trăieşti, acceptând darul ce ţi-a fost oferit. Augustin A
Borsec Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Pogorât asupra unei iluzii vii, bucuros te conduc spre dorinţa neîmplinită. Îmbrăţişează ce nu vei putea strânge vreodată şi lasă-te condus. Eu sunt Tu! Demonul ce nu vrei să fie zărit. Alege-ţi rândul şi te voi duce acolo. Alăturat lor, vei fi! Augustin A
avatar2100 Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 Aromă de prezent Zâmbet inocent, oglindit în floare pură Mă alinti cu privirea-ţi caldă Şi în taină îmi trimiţi, Spini însângeraţi, asortaţi cu ură. Tu, demon al minţii mele, ce în noapte mă veghezi În simfonia de culori, a florilor mă poartă Şi împlântă pumnalul ascuţit în inima-mi de gheaţă Eliberând de mine, sufletul ce uşor a asfinţit. Augustin A 2
avatar2100 Posted June 11, 2016 Author Posted June 11, 2016 Azi Neînţeles în abisul ce te-nconjoarăPriveşti în sus cuprins de urăŞi te îndoi împovărat, de sufletul ce-l porţi cu tineZâmbind la El, cerşind la MineSprijinit de val, priveşti încremenitÎn visul celui ce-ţi vorbeşteŞi din şoaptă te desprinziCreionând a ta povesteÎntorcând al meu prezent în clipa ta trecutăTe accept că trup al meu, alintat de gândul efemerŞi umil te chem, vorbind cu tineDespre floarea ce am fost şi ce-i ascuns în mine. Augustin A 1
avatar2100 Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 Aproape auriu Cuprins de necuprins Asfinţit răsar în tine, Atingând sfios surâsul tău Te eliberez în mine. Învelind a noastră clipă Cu esenţă de prezent, Prinse-n aripi dulci de curcubeu Ale noastre trupuri sunt. Şi privind mirat la şoapta-ţi care Ne alintă-n mod bizar visul Te aşteaptă înger crud, Cel apus în nori de rouă. Fir de noapte stins în zi Legănând al tău demon, Ne trimiţi săgeţi de aur Ce hrănesc cu pasiune, Sâmburi de lumină vie Poleiți cu ură. Augustin AC
avatar2100 Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 NeînţelesImens plin, de goluri muteÎncremenit în timp privescŞoapte spuse, dar apuseVii în gânduri, încălzesc.Linii, raze, sunet dizolvatAmăgit de vise şi de chipuri ce nu vorSă atingă glas de miereÎnvelit în lumea lor.Te alint, vibrând mă chemiCulegând în taină roua,Şi sorbind divinul gândMă desprind prin clipa nouă.Augustin AC
avatar2100 Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 (edited) Gânduri viiUitat în timp, al tău glas esteGol, într-o lume plină de nimic.Apus de soare pentru tine, povară pentru mineAmânarea celor vii, căldura Ta primesc.Suflet p.i.s.a.t prin fum de sticlă matăDiform mă văd prin tine, palidă luminăMască a celor nevăzuţi, ceasuri întreruptePrin chin, închisă-i poarta.Gheaţă îţi este casa, fără zâmbet chipulAdormit amurgul tău, inocent un începutFir legat de al meu gândTe sărut de-acolo, din adânc. Augustin Edited October 31, 2016 by avatar2100
avatar2100 Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Prin mine, EuIzolat într-o lume singură, porţi deschise se ating. Fir de suflet timpuriu, ascunde al tău chip într-o formă încă nedescoperită, pură, neatinsă.Gând de vibraţie brună. Lumină de argint, clipă trecută ascunde. Întrebare. Răspuns. Nimic real!Paşi născuţi din viu, acvamarin topit în lemn încă necules. Cuvinte închise în vorbe nerostite, adâncuri cuprinse în neadânc.Nimic magic, doar imaginaţie clară. Fum? Nu, doar abur şters în vid. Augustin A
avatar2100 Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 (edited) Captiv în viuNoapte a ta, păşeşti în golOcean de lacrimi îngheţatLună plină acum te scalziAmintiri trecute suntAdormit al tău surâsŞoaptă pare că trezeşteTe privesc în timp ce plângÎmpărţind al tău cuvântNesupus, în faţa ta mă-nchinLegat cu propria-mi mânieDeschisă-i poarta ce se-nchideÎn urma celui ce-a venitÎntrebat de cel ce ştieMândră eşti, semeaţă clipăÎmpletită în al meu timpPrins în aripi te curpindSolzi în abis tu croieştiSingur mac în verde câmpÎndrăznind să înfloreştiM-ai ales, să te jertfesti Augustin A Edited December 15, 2016 by avatar2100 1
avatar2100 Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Atins de gheaţăÎngeri, nopţi, atins amurgulÎnveliş al tău luminiAl meu suflet dezmierdândNecuprins este cuvântulFiară dulce, crudă fiinţăZâmbet drag, al tău fiorTu gingaş sărut îmi daiÎmpietrit de atât amorLuna-i cea ce oglindeşteGlasul tău, sorbit de mineŞi atingerea-ţi suavăCe în noapte mă striveşteNufăr alb, ai prins culoareCreionând a mea secundăNeatins pluteşti în vis,Condamnat să nu exist. Augustin A.C
avatar2100 Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 Pentru tine Regat al inimilor frânte, atins de vraja celui neatins, la poarta ta îndur. Regină a propriilor păcate, primeşte jertfa mea. Devorat de gânduri diluate-n stropi de tine, pierdut în scoarţa ta mă las. Chip divin, sunet de harpă, reflexia îngerului meu, cuprins de aripile tale, mă dizolv în trupul tău. Prinţesă nesupusă, aromă de Luceafăr, străpunge a mea inimă şi mă adu la viaţă. Augustin A.C
avatar2100 Posted January 18, 2017 Author Posted January 18, 2017 Plutesc pe un nor de vis, duplicat într-o lume proprie înjumătăţită de eu. Fior de magmă, vulcan de inspiraţie, a mea sclipire eşti. Croieşte-ţi drumul, învăluie-mi destinul, păzeşte-mă de tine... Augustin A.C
Recommended Posts