gicapletosu Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Recent un amic de-al meu care a pus mana de 3 ori in viata lui o chitara si-a facut o trupa (fireste cu oameni ca el). Am fost la prima lor repetitie, unde s-a dezbatut un subiect intereset: "ce piese sa cantam". M-am gandit ca ar fi un topic interesant, in functie de preferintele de gen ale fiecaruia. Intrebarea este: Daca v-ati face pentru prima data o trupa, ce stil a-ti aborda si ce piese iti canta?
Airhead Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 pai asta este simplu, cantati ce va place sa auziti si apoi mai vedeti voi. daca va place rock, cantati rock, daca va plac manele, cantati manele. sunt cantece mai usoare, sunt si mai grele, sunt de toate. ca nu o sa sune ca originalul, asta este alta treaba, dar macar plecati de undeva.
gicapletosu Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Eu ma referem la fiecare dintre voi, ce iti canta voi daca a-ti fi din nou la prima trupa
CernoBill Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 As canta piesele compuse de noi sau de unul dintre noi. 1
Recommended Posts