Burb Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 care e toata chestia de fapt.... un prieten ff bun de al meu a facut shmessengeru asta...treaba grea dar ..a lucrat mult si eu zic ca merita incercat... eu zic sa va convingeti singuri ,faceti-va un cont , luati shmessengeru , e gratuit simplu de falosit, distracti maxima chiar si in metrou ..... http://shmessenger.ro/ p.s. faceti si un feedback mic...sugestii comentarii ..stiti voi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 E facut de shmen ?:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 normal ...in java Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Nu stiu cat de "gratis" e ... acesul internet mobil se plateste ... Looks cool tho', pentru cine are asa ceva (abonament mobile internet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxes Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 sugestii, comentarii: sper ca prietenul tau are licenta pentru Adobe Photoshop ca si-a lasat softu' amprenta prin fisiere, spune-i sa treaca toate graficele prin pngout sunt multe .class-uri pe acolo, ar fi bine sa mai scoata din ele ca o sa ii mai scada destul de mult dimensiunea jar-ului si asa mai multe telefoane vor putea suporta aplicatia. nici icoanele asa varsate in folder nu prea par ok, ar fi bine sa le merge-uiasca pe toate intr-un fisier mai mare, eventual sa foloseasca sprite-uri si again o sa ii scada dimensiunea jar-ului. In rest, mult succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 nu iti mai trebuie ab la internet mobil ..am inteles ca merge si pe wap acum.... noxes mersi de sugestii .... au fost bine venite...si t astept si cu altele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts