gnexus47 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Am luat de la Dedeman un cap de cheie tubulara de jumatate de inch si se pare ca tot nu se potriveste (e putin prea larga). Am gasit mai multe variante, toate de 1/2" dar mai aveau un numar pe langa, gen 14x1/2" sau 15x1/2" (a mea e de 15). Imi puteti spune care ar fi marimea exacta de care am nevoie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani_rosu5 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 la potentiometre e buna cea de 10mm tubulara (care se prinde in surubelnita hexagonala) la jack habar n-am http://www.tonetechluthiersupplies.co.uk/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/600x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/h/-/h-nu-4-s.jpg ia piulita cu tine,si vezi la fata locului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastislav Svarog Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 (edited) Asa am facut eu, am mers cu piulita la piata, am luat asta, nu mai stiu cat a costat, dar de sigur nu mult . Merge bine pentru mufe la chitare sau efecte. Pentru potentiometre nu, dar exista mai multe marimi de potentiometre. Edited February 7, 2016 by Rastislav Svarog Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Am un set de chei clasice intr-un capat si inelare in celalalt (gen 6-15). Bani putini. Desfac cu ele potentiometrii, jack-uri (aici sunt de cel putin doua feluri piulitele) calorifere si bucati de Dacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bure_73 Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Tubulara de 10 sau de 11 depinde... unele au 10 altele 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts