sorin_pavlidis Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Salutare ! Sunt utilizatorul unui procesor pt chitara Boss Gt 100. Va rog sa imi spuneti daca considerati ca pedala si functia wah de pe acest procesor ar fi la fel de calitativa cu o pedala independenta wah, cum ar fi cele de la Dunlop sau Mxr ? Intreb, fiindca nu am avut ocazia a testa pedale independente de acest gen. Astept parerile voastre. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 E singurul efect care mi-a placut de la Gt-100, dar ma rog nu te poti lua dupa ce zice lumea, poate tie o sa ti se para o porcarie, mai stii? Trebuie sa-l testezi si sa-l auzi cu urechea ta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Eu nu sunt fanul procesoarelor, defapt lasa-ma sa reformulez. Nu sunt fanul echipamentelor prea versatile, dar, dintr-un considerent destul de fondat, mergi cu wah-ul din procesor. Gt-100 e destul de ok, din cate am auzit. Nu l-am incercat niciodata, insa poti avea neplacuta surpriza de a da o suma pe un wah calumea care nu se va pupa bine cu procesorul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Sorin, tie iti place cum suna? Daca da, atunci q.e.d.! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts