sL33py Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pt genul d muzica ska sau punk c fel de bass recomandati J sau P? oricum eu sunt incepator, si am cautat si J-ul e mai ieftin.. voi c ziceti pt ska care e mai bun J sau P? oricum ma gandesc sa iau un Grosmann
karpi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pt genul d muzica ska sau punk c fel de bass recomandati J sau P? oricum eu sunt incepator, si am cautat si J-ul e mai ieftin.. voi c ziceti pt ska care e mai bun J sau P? oricum ma gandesc sa iau un Grosmann ptr "ska" eu stiu ca trebuie contrabas
sL33py Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Pai si cel mai ieftin P unde il gasesc si cat costa?... n-am nevoie de cine shtie c bass... k acum vreau sa ma apuc...doar sa sune bine
Guest Semnlas Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Stii ce suna mijto fie ibanezurile bine sub zece milioane aveau o vreme la muzica precum si p bassu de la squi care era 750 Ron nu te-as sfatuii sa iei grossman "sunt la fel de bune ca si reghinu "
karpi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Stii ce suna mijto fie ibanezurile bine sub zece milioane aveau o vreme la muzica precum si p bassu de la squi care era 750 Ron nu te-as sfatuii sa iei grossman "sunt la fel de bune ca si reghinu " Cate chitare Reghin ai avut ? pe cate ai cantat ? chitarele Iris si basul Venus sunt construite complect din Paltin (care este tot un soi de maple) , gataul precis dintr-o bucata, corpul de obicei din trei bucati lemn plin. cu freatboard din palisandru ... asta ar fi baza unei chitare , finisate bine si inca nu am vazut chitara Reghin sa crape sa , crape vopseaua pe ea etc.. de hardware si electronica nu pot sa spun mullte , de sunat suna bine , ar trebui sa se ieftineasca daca se iieftinesc chinezariile. Ptr cantat PUNK trebuie atitudine nu chitara face pe om , omul face chitara.....
Guest _Theo_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ptr "ska" eu stiu ca trebuie contrabas +1
sL33py Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Nush eu ma gandesc sa iau Grosmann Jazz-u k e cel mai ieftin bass pe care l-am vazut pana acum... credeti k e un instrument bun d invatat p el? http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...amp;Page=Basuri Sunt deschis la alte sugestii d bassuri
George M. Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 probeaza-l vezi cum suna si ia o hotarare eu mi-am luat un Tenson jazz cu 3 mil de la un amic (in magazin e 5 mil) nu e cine stie ce, dar pt pretul asta suna chiar bine si e destul de bun daca esti la inceput nu investi formidabil de mult in scule, ia-ti necesarul iti zic din experienta, cand esti la inceput ai diverse curiozitati asupra instrumentului, pe care ar fi bine sa le manifesti pe ceva ieftin ca sa nu-ti para rau dupa aia.
sL33py Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Ok multam mult pt sfaturi... o sg intrebare mai am... am auzit k Grosmann are un id de mess.. dak puteti sa-l postati ar fi bine.. k am incercat sa vb cu el d p site-u lor...dar nu merge k da eroare mailu... (deasemenea cred k o sa-mi petrec mult timp p forumul asta d-acum inainte )
marduk Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 intreaba un admin ( pe cosu de pilda), si bun venit pe forum
Thrall Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 punk-ul se manifesta prin diy (wikipedia) bun venit pe forum oricum, ptr punk nu tre sa stii prea multe eh... cu niste exercitiu poate ajungi urmatorul fat mike (NoFX)
Recommended Posts