• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
Angel Eyes

Boss Gt-100 Vs Line6 Pod Hd500X

3 posts in this topic

Titlul spune cam tot.

 

Vreau sa-mi cumpar un procesor din cele doua.

Sunt cam la acelasi pret, fac cam acelasi lucru deci as vrea sa aud parerile celor care le-au folosit live.

 

Am cantat cu boss gt-100 si mi-a placut foarte mult, presetele stau foarte bine in mix si suna mai mult decat decent, dar cumva imi pare mai limitat decat pod-ul pe care insa nu l-am incercat.

 

In principiu cant de la ultra-soft clean la metal extrem, asta ca sa scap de discutia "depinde ce canti". Si imi place sa ma joc cu efecte sa generez sunete gen synth si alte nenorociri.

 

Imi ofera cineva o parere care din ele ar face fata mai bine live?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.