igorr Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Pret: 1 RON Localitate: Bucuresti Contact: george4king@yahoo.com Accept schimburi: Accept schimburi Schimb Fender Stratocaster Made in Japan, dupa serie facut in 1989. Chitara a apartinut si a fost setata extraordinar de colegul Augustin (avatar2100). Intrucat eu nu am desfacut-o, probabil, cu amabilitatea lui va poate da detalii ce se gaseste la interior. Cert este ca suna BETON si este foarte comoda. La mine a ajuns fara cover-ul arcurilor de tremolo. Am cautat pe ebay dar n-am gasit la data respectiva drept pentru care am confectionat eu unul din plastic. Se poate proba in Bucuresti cu programare in prealabil. Vreau sa o schimb pentru ca nu prea o cant din cauza timpului limitat si a noilor preferinte (drop B tuning). Singurele schimburi de care sunt interesat sunt Ibanez-urile Prestige, JS sau JEM. Valoarea de schimb este 550 Euro...daca este cazul pot da o diferenta. Deci prefer sa dau o japoneza pe o alta japoneza. Nu trimit in provincie pentru ca nu exista posibilitatea probei si se poate deteriora pe durata transportului. Vine cu o husa Fender. Alte detalii la cerere pe PM sau mail. Contact PM sau george4king@yahoo.com 6
mariuspop78 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Schimbi cu Ibanez-ul din postarea mea? https://forums.rgc.ro/topic/110063-ibanez-pf-100-les-paul/#entry935024
igorr Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Nu-mi plac formele LP in rest n-ar fi nasol...asteptam alte propuneri
igorr Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 un schimb cu un ibanez prestige 2550z? da-mi mai multe detalii pe privat, culoare, poze, hibe daca are...
mariuspop78 Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) Pe lângă Ibanez-ul Les Paul mai pun un Squier Affinity Maple Neck în stare excelenta. Îmi doresc mult un Fender MIJ. Dacă as fi vândut Ibanez-ul iti dădeam banii, dar merg foarte prost văd vânzările în perioada asta. Edited August 17, 2015 by mariuspop78
mariuspop78 Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Cat vrei pe ea? Asta daca ai vrea sa o vinzi.
igorr Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Mai sta o saptamana in galantar. Daca nu sunt doritori de schimburi se va retrage si va suferi cateva modificari (alt pickguard cu hotrails sau humbuckers, alte poturi).
Recommended Posts