www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

baxter

Active Members
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by baxter

 1. nu te intereseaza un amp....victorilux?
 2. Vand un PRS DGT in perfecta stare Instrumentul a fost achizitionat de la Nicu Patoi(daca are relevanta) Cred ca nu mai are sens sa o mai prezint(este plin you tube-ul) Pentru alte nelamuriri nu ezitati sa ma contactati! O zi faina la toti!
 3. Vand un PRS DGT in perfecta stare Instrumentul a fost achizitionat de la Nicu Patoi(daca are relevanta) Cred ca nu mai are sens sa o mai prezint(este plin you tube-ul) Pentru alte nelamuriri nu ezitati sa ma contactati! O zi faina la toti! Rog un moderator sa stearga al 2-lea anunt identic postat in....graba! Multumesc!
 4. Salutare vand un combo fender custom vibrolux reverb in perfecta stare de functionare(ca nou) sau schimb cu combo de bass de aceeasi valoare sau stack de bass sunt dispus sa platesc diferenta pentru alte nelamuriri nu ezitati sa ma contactati o zi faina!
 5. sau schimb cu electro-acustica (taylor,martin ,takamine) 12 corzi ofer diferenta
 6. salut este vorba de Oradea si tu esti din .Lupeni?
 7. P.S. Rog un moderator sa mute anuntul la sectiunea,,cautam instrumentist,, Multumesc!
 8. Suntem o trupa din Oradea care care....repeta doar in week-end(sambata) mai mult din hobby ,media de varsta 45 ani si cautam un tobar deoarece tobarul existent pleaca din tara! Rog contact in PM daca exista persoane disponibile pentru acest proiect! O zi faina la toti!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.