Guest Valek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 My first "demo" din care vreau sa fac si o melodie, sper ca nu e prea harsh. Haze.mp3
Guest spyked88 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Încã un cover, de data asta oleacã de King Crimson.spyked_i_talk_to_the_wind.mp3
Guest spyked88 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Chitara e un Squier Standard Strat din 2005, din care zic eu cã pot scoate lejer un sunet decent. Sigur, pânã la urmã asta rãmâne la latitudinea celor care îºi fac timp sã asculte melodiile pe care le mai pun din când în când pe aici. Eh, ar fi frumos un fender, dar m-am cam ataºat emoțional de asta a mea. Asta, plus faptul cã îmi plac roºcatele.
Guest Topo Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Salut baietii. Am venit si eu cu un cover ( Gary Moore - Still got the blues ) este facut putin pe fuga si improvizat in unele parti dar avand in vedere ca am reusit sa-l creez dintr-o singura bucata din capatzana si mainile unui chitarist mic cu ganduri mari. O piesa slow,blues,clasica. Fiti si voi mai ingaduitori e prima mea incercare
Guest Topo Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Am uitat piesa pe drum. iete-o aci. Topo___Still_got_the_blues.mp3
Guest Topo Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Un nou cover al maestrului Grigore Zamfir - The lonely sheapherd... BBQ___The_lonely_sheapheard.mp3
razvanciub8a Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Am uitat piesa pe drum. iete-o aci. Topo___Still_got_the_blues.mp3 sfat : mai scoate din gain\distort\bazbaz in rest e bine.
Guest Topo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Un nou cover al maestrului Grigore Zamfir - The lonely sheapherd... BBQ___The_lonely_sheapheard.mp3 Daca ai fi ascultat melodia originala ti-ai fi dat seama ca are overdrive+reverb+sustain+un pic de delay, eu nu am overdrive am o pedala cu distors si ce sa fac, cu ea am incercat sa sune cat mai bine. Merci de opinie.
razvanciub8a Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 (edited) da... stiu melodia ... dar nu e asa dur distorsul... si inca un sfat : grija la benduri ca pe la sfarsit incep sa sune a zgomot de balene {n'am gasit alta comparatie} . Edited March 26, 2008 by razvanciub8a
Muky Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Aprilie ca aprilie, da io tot in noviembre... Leo Brouwer Un_dia_de_noviembre.mp3
Alex Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cantand (click pentru a vedea originalul, in caz de e cineva care nu-l stie). Stiu ca e cam repede, dar pe atunci era inca in stadiul de "practice," acum fiind putin mai bine pus la punct, dar de lene nu m-am re-inregistrat.drifting.avi
Guest crazy-b Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 (edited) fernando_sor___andante_op._44__nr._16__take_2_masterizat_reverb.wma un studiu de chitara clasica...nu a iesit prea bine ca na....inregistrat cu mic de webcam....si cu hora de 120 ron.....si cu un chitarist...prost... .....care s-a tot apucat si s-a lasat de chitara..... a mai "cizelat-o" taicamio putin...dar tot nu e cine stie ce...in opinia mea... astept totusi feedback...pozitiv..negativ...cum o fi.... Edited June 9, 2008 by crazy-b
uneven.pieces Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) Prima piesa compusa de mine, nu este rock, sincer nu stiu la ce gen s-ar incadra, este facuta cand nu aveam chitara electrica si toate cele ( asta inseamna acum 2 ani ) asa ca linia melodica am facut-o pe un mic reghin acustic, care este mai batran decat mine, iar piesa practic este facuta integral intr-un program, cei care sunt deja familiarizati cu el il vor recunoaste, cred. Birth of a dead soul - Daca se va considera ca piesa, nu se incadreaza in tema topicului, atunci nu ma voi supara daca mi se va sterge postul. Acestea sunt ultimele piese pe care le-am inregistrat cred ca acum jumatate de an, fara microfon, direct prin calculator. Anunt din timp ca piesele sunt un pic mai 'agresive'. Din nou nu stiu exact in ce gen sa le incadrez, pentru ca niciodata cand am cantat ceva, nu mi-am impus de la bun inceput in ce gen sa ma integrez, cum ma simt asa cant. Hunted - Seven Scars - Tobele, evident, ca sunt facute cu un program. Edited June 15, 2008 by uneven.pieces
uneven.pieces Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 (edited) O alta piesa clasica compusa cu ceva timp in urma ... Sunt curios daca recunoaste cineva de unde este urmatorul cover ... Edited June 22, 2008 by uneven.pieces
Gifenrich Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Prima piesa compusa de mine, nu este rock, sincer nu stiu la ce gen s-ar incadra, este facuta cand nu aveam chitara electrica si toate cele ( asta inseamna acum 2 ani ) asa ca linia melodica am facut-o pe un mic reghin acustic, care este mai batran decat mine, iar piesa practic este facuta integral intr-un program, cei care sunt deja familiarizati cu el il vor recunoaste, cred. Birth of a dead soul - Daca se va considera ca piesa, nu se incadreaza in tema topicului, atunci nu ma voi supara daca mi se va sterge postul. Acestea sunt ultimele piese pe care le-am inregistrat cred ca acum jumatate de an, fara microfon, direct prin calculator. Anunt din timp ca piesele sunt un pic mai 'agresive'. Din nou nu stiu exact in ce gen sa le incadrez, pentru ca niciodata cand am cantat ceva, nu mi-am impus de la bun inceput in ce gen sa ma integrez, cum ma simt asa cant. Hunted - Seven Scars - Tobele, evident, ca sunt facute cu un program. Nenea,piesa aia Seven Scars,chitara are niste coie cum suna tare!
uneven.pieces Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Nenea,piesa aia Seven Scars,chitara are niste coie cum suna tare! Deci ... sa inteleg ca iti place ?
uneven.pieces Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 O noua inregistrare, pentru o noua piesa de care m-am apucat ...
uneven.pieces Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 O piesa scurta, care nu e rock, nu stiu ce gen e, stiu doar ca am vrut sa fie in genul urmaririlor din starsky si hutch, oricum m-am distrat cand am inregistrat-o ...
Guest hututui Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 (edited) suna foarte bine, fa piesa pana la capat ca e misto partea pe care ai tras-o. ai flosit aceleasi scule? Edited June 29, 2008 by hututui
uneven.pieces Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 suna foarte bine, fa piesa pana la capat ca e misto partea pe care ai tras-o. ai flosit aceleasi scule? Da, aceleasi scule.
uneven.pieces Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ultimele inregistrari, nu stiu exact daca asta va fi versiunea finala ... oricum voi mai modifica pe la tobe anumite pasaje ... UnevenPieces - Outter Circle
Guest Cyberbob Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 desteapta-te romane! dupa ureche am invatat-o...nu e toata si o cant mai rapid decat trebuie...dar http://www.youtube.com/watch?v=Pa8lSLLEnlI
Guest spyked88 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ehei, long time de când am dat eu pe-aici. ªi cum sesiunea s-a cam terminat, here goes another blues... sau pe undeva pe-acolo. spyked_leaving.mp3
Guest spyked88 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 ... and yet another one came from a weird mind. spyked_fuse.mp3
uneven.pieces Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Imi place cum suna chitara de ritm ... ce ai folosit ?
Guest spyked88 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Am folosit un preset de Guitar Rig 3 (inspirat cel mai probabil din sound-ul lui Allan Holdsworth), numit Hold's Clean Pad. Are la bazã un fel de flanger, niºte delay-uri destul de subtile ºi o groazã de EQ-uri. Probabil cã preset-ul s-ar preta mai bine la o chitarã cu humbuckere, nu am încercat.
Recommended Posts