Guest spyked88 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ... ceva scurt. spyked_loves_blues.mp3
Marius T Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 vin cu doua bucatzele compozitii proprii... mariust___song4.mp3 mariust___song8.mp3
Gifenrich Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Hahaha pop rock combinat cu deathcore )))) Sa-mi spuneti si mie ce vo facut la urechi )) POPcornica.mp3
Guest ciprians Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 (edited) Frumos. Edited January 7, 2009 by ciprians
Guest spyked88 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Am ascultat mai deunãzi melodia asta ºi mã întrebam cam cum ar suna cântatã în stil propriu. Well, this is it, cu gherlele de rigoare ºi la tempo un pic redus fațã de original (fiindcã am milã de mâinile mele). spyked_wring_that_neck.mp3
Guest Tzoaie Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Asta e Solar al lui Miles Davis. Bassul si toba sunt de la americani, si eu am bagat pianul. Solar_fast.mp3
michel2233 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Asta e Solar al lui Miles Davis. Bassul si toba sunt de la americani, si eu am bagat pianul. You made my night!
Guest Tzoaie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 O balada: Body and Soul...in aceleasi conditii ca la Solar (eu-pian, bass, tobe - aebersold) Caut oameni de jazz cu care sa cant! Tel: 0726 734 437 Ym: tzoaie@yahoo.com Body_and_Soul.mp3
Guest spyked88 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ... pentru EA. (în virtutea nostalgiei vremurilor ce au apus etc.) spyked_thinking_of_her_take1.mp3
Guest Tzoaie Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 O piesa de-a lui chick corea, facuta cu pian midi (ton de acoustic guitar) chick_corea___forgotten_pas.mp3
Guest marin Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 zic ca sa pun si io o piesa, chiar daca mai vechiutza (2006, coloana sonora a lu' "Pacala se intoarce" - "Pacala strikes back", cum ar veni) astept pareri, mai ales critice. really. io - slide moshu - chitari tzetze - muzicutza georoiu - tobe PC-ul a fost responsabil cu clapele mentionez ca e o tema din folclorul autohton, reorchestrata. smecherie piesa bluz bun bun de fapt romaneasca ff tare
Marius T Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 (edited) ac/dc - back in black marius_t___acdc___back_in_black__cover_.mp3 Edited March 7, 2009 by Marius T
qtguy Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ....o improvizatie pe o structura de 'rhythm changes' (cantata peste negativ)
mojazz1969 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 (edited) Tot respectul Sorine daca tot e jazz p-aci ......road_song.mp3 un road song semihandicapat tras cu es 175-ul direct in comp How Insensitive inregistrata cu chitara de reghin a fiica-mii howinsensitive.mp3 peste un backingtrack ( asa ca nu dati cu pietre) Si o incercare de blue in green tot cu 175-u in computerblue_in_green.mp3 O piesa Steve Swallow cantata in duo cu Bende Zsolt (un chitarist din Ungaria) FALLING_GRACE.MP3 Edited March 9, 2009 by mojazz1969
qtguy Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tot respectul Sorine daca tot e jazz p-aci ......road_song.mp3 un road song semihandicapat tras cu es 175-ul direct in comp How Insensitive inregistrata cu chitara de reghin a fiica-mii howinsensitive.mp3 peste un backingtrack ( asa ca nu dati cu pietre) Si o incercare de blue in green tot cu 175-u in computerblue_in_green.mp3 O piesa Steve Swallow cantata in duo cu Bende Zsolt (un chitarist din Ungaria) FALLING_GRACE.MP3 Alexule....o placere, o surpriza, un deliciu si toate la un loc ! Foarte misto material! Keep up swingin'
Guest arosulescu Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 (edited) Domnilor Sorin si Alex.... cantati foarte frumos.... felicitari (decurand am vazut pe youtube Pat Metheny si Jobim cantand howinsensitive... coincidenta) Edited March 9, 2009 by arosulescu
Guest arosulescu Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 impulsionat de sonoritatile create de dumeavoastra mi-am permis sa fac si eu o interpretare , mai stangace asa..., a piesei My Rommance.
Guest spyked88 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ... de fapt e take-ul fãrã numãr, cã de câte ori am tãbãcit și mãcelãrit track-ul ãsta, nici eu nu mai știu. But it was fun. spyked_bm_blues_take1.mp3
Guest Tzoaie Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 (edited) O tema de-a lui Miles Davis si ceva impro... Plusez si eu cu 'All the things you are': Chitara - Alex (mojazz1969 pe forum) Pian - eu Bass+Toba = Aebersold si cu 'So What': Pian - eu Bass+Toba = Aebersold all_the_things_you_are.mp3 so_what.mp3 Edited April 3, 2009 by Tzoaie
qtguy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Plusez si eu cu 'All the things you are': Chitara - Alex (mojazz1969 pe forum) Pian - eu Bass+Toba = Aebersold si cu 'So What': Pian - eu Bass+Toba = Aebersold
Inubis Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Hahaha pop rock combinat cu deathcore ))))Sa-mi spuneti si mie ce vo facut la urechi )) Misto! Imi dai si mie un tab sau macar primele acorduri(power chords?)
Guest spyked88 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Un backing cam peste nivelul meu, dar fie, m-am jucat din nou și pe ãsta (cred cã e a doua oarã când pun ceva pe el aici). spyked_blue_jazz_cm_take1.mp3
Guest Billy Jo.King Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 (edited) E primul meu post aici, asa ca profit de ocazie sa va salut pe toti. De abia acum invat sa cant la chitara, am luat cateva lectii, si una din teme a fost sa improvizez ceva in do major... A iesit asta. La inceput mi-a placut, acum aud numai gherle, dar m-am distrat atunci cand am facut piesa. Scuzati calitatea inregistrarii - 3 trackuri trase in audacity, first take, fara nici o prelucrare (prima oara cand inregistram ceva, ma mir ca a a iesit chiar si asta). As vrea sa aud o parere, asa ca bagati mare. Rosii, oua... ce aveti la indemana. Billy_Jo.King___one.mp3 Edited April 15, 2009 by Billy Jo.King
Guest spyked88 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [...]As vrea sa aud o parere, asa ca bagati mare. Rosii, oua... ce aveti la indemana. Salut, welcome. Într-adevãr, track-ul din stânga pare sã aibã bube (la cântat). Cel din dreapta mi se pare mai reușit. Dar având în vedere cã toți trecem prin asta, tot ce pot spune e keep practicing. În ceea ce privește sunetul, știu cã e destul de greu cu Audacity, dar bagã un EQ așa dupã ureche sã echilibrezi sunetul și ai grijã cum alegi reverb-ul (mie mi s-a pãrut mereu sensibil subiectul ãsta). Și ca sã fiu pe subiect... blues. spyked_tin_pan_alley.mp3
Guest spyked88 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Mi-am permis sã fac asta. Nu-i frumos, dar deh... Here's the floyd cover. spyked_any_colour_you_like.mp3
Guest Billy Jo.King Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Salut, welcome. Într-adevãr, track-ul din stânga pare sã aibã bube (la cântat). Cel din dreapta mi se pare mai reușit. Dar având în vedere cã toți trecem prin asta, tot ce pot spune e keep practicing. În ceea ce privește sunetul, știu cã e destul de greu cu Audacity, dar bagã un EQ așa dupã ureche sã echilibrezi sunetul și ai grijã cum alegi reverb-ul (mie mi s-a pãrut mereu sensibil subiectul ãsta). Și ca sã fiu pe subiect... blues. Multumesc pt sfaturi.
Guest AlinMetallica Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 off topic... am creat Alunelu in varianta Thrash Metal.... na acu spuneti si voi cum a iesit, si nu o inregistrez pentru ca nu am trupa... bine acu e mai mult un gen de hard rock... da suna mai bine alunelu thrash metal!!! Alunelu_Rocks___.gp5
Recommended Posts