Guest bluesky Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 eu(bas) si cu mine(armonie) si cu mine(solo) making_a_mess.mp3
carramba Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 mistocutz...daca nu te-ai grabi, ar fi si mai bine. dar altfel, misto. curatel, de mare bun-simt. pe ce chitara canti?
Guest bluesky Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 mistocutz...daca nu te-ai grabi, ar fi si mai bine. dar altfel, misto. curatel, de mare bun-simt.pe ce chitara canti? mersi pt aprecieri! e o chitara made in china si "made in china" asa ca ... na, asta e! o sa mai uploadez chestii... it's fun
Muky Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 M-o pus dreaq sa-mi iau un mic cu care nu prea am habar sa umblu... deci proba de microfon! Ma termina tema asta a lui Vanghelis... hm.. La_petite_fille_de_la_mere__thema.mp3
igorr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 M-o pus dreaq sa-mi iau un mic cu care nu prea am habar sa umblu... deci proba de microfon!Ma termina tema asta a lui Vanghelis... hm.. Luci, iar ma surprinzi extrem de placut. Super proba de microfon, astept varianta finala si....pe cant o varianta a lu' Flamenco Diablo???
Muky Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ....pe cant o varianta a lu' Flamenco Diablo??? , ar trebui sa-mi creasca bine mushii (degetelor) si multa barba, si sa-mi cada parul...
Hix Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Crush of love facuta asa la ureche ..:-s ... Biro___Crushoflove9marsearapractice.mp3
Guest nico Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ca sa nu se mai zica ca fac doar cover-uri, iata aici o piesulita 100% a mea. Morning_kiss.mp3
Guest arosulescu Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 morning sau nu ... misto ...mai ales relatiile alea armonice ... ciudatele dar foarte misto
Guest nico Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 morning sau nu ... misto ...mai ales relatiile alea armonice ... ciudatele dar foarte misto Multam fain...piesa e facuta midi first, cu bass, tobe, echo, si alte cateva clape, apoi am facut-o mp3 si am tras chitara peste...mixdown si...v-am pupat (de dimineata!)... intr-adevar, nu e verry demanding technique, dar eu cred ca suna ok.
Guest alexm Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 am si eu o melodie poate o sa va placa am si eu o melodie poate o sa va placa p.mp3
Guest arosulescu Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 compozitia e foarte foarte misto .... fa o mica tema de chitara pe clean peste ....
Guest alexm Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 compozitia e foarte foarte misto .... fa o mica tema de chitara pe clean peste .... mersi, o sa incerc
Guest alexm Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 inca un fragmentel... midnight_home_jamming_take_1.mp3
Guest alexm Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ...inca un fragmentel; scuzati cloampele chill_out_song.mp3
Guest Niemand Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 (edited) O piesa compusa recent...inregistrata in casa cu un microfon de 80 de mii... Astept pareri P.S: vocea nu-mi suna exact cum as fi vrut, dar asta se intampla cand tb sa vbesti non stop la job ( don't ever work in a call center if you wanna be able to sing right ) Niemand___some_things_v2_.wma Edited March 26, 2007 by Niemand
michel2233 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 (edited) hmm .. da .. am ramas pe la 'Morning Kiss' cu ascultatul (Un Om).. sau pupatul... ma rog .. si o sa recuperez si restul cat de curand .. Am postat mai intai in galerie un cantecel.. hmm .. am incurcat borcanele se pare .. so.. Song About No Me Multumesc Andrei.. imi pare rau ca te-am intristat asa rau.. Ma intrebi acolo ceva ce nici eu nu stiu .. Stie cineva incotro ne indreptam? .. hmm .. tot inainte si brusc in jos .. asta clar! Discuri .. am .. vreo 3-4 .. cate-o bucata din fiecare .. Multumesc Syked.. sper doar la zambetul de dincolo de curcubeu .. tu l-ai gasit se pare.. Multumesc sOrin .. Piesa .. o improvizatie ce risca sa semene cu o gramada de alte piese de genul asta .. acompaniamentul clasic, armonii clasice, tema condusa de viori simplutza.. in fine .. nu conteaza .. asta a iesit la urma urmei .. Bafta si cantari frumoase!!! Edited March 28, 2007 by michel2233
Guest Niemand Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Un dans micut... Dude, e super misto dansul....Tot respectul pentru cei care canta la chitara clasica! Btw, daca ai tabul, poate mi-l poti da si mie . De preferat in varianta tab ( desi am facut 7 ani de pian, sunt foarte neindemanatic in a citi notatia standard )
michel2233 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Bravo Muky .. ca de obicei .. frumos frumos de tot ..
Muky Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Dude, e super misto dansul....Tot respectul pentru cei care canta la chitara clasica! Btw, daca ai tabul, poate mi-l poti da si mie . De preferat in varianta tab ( desi am facut 7 ani de pian, sunt foarte neindemanatic in a citi notatia standard ) caut io un tab... da dureaza putin
Guest Baumwolle Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dedicatie pentru Marea Crapelnita de Paste, Halci de carne care zboara, Spyked va saluta.
Guest Blida Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 (edited) Ceaules, oameni buni! m-am gandit sa pun si eu o piesa de la Santana, neterminata, promit in curand varianta finala. P.S.:vreau pareri ca sa ma pot indrepta ) black_magic_woman.mp3 Edited April 13, 2007 by Blida
Marius T Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 si apare si primul video cu mine pe youtube..... sper sa va placa mr. crowley from ozzy http://www.youtube.com/watch?v=sDlELuibRWc
Marius T Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 tears in heaven fara voce .. http://www.youtube.com/watch?v=cmgQ9SX_IsI
Guest Baumwolle Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ai grija, o iei pe langa timp uneori. In rest, numai de bine! Astept cu interes varianta cu voce.
bolly Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ca sa nu se mai zica ca fac doar cover-uri, iata aici o piesulita 100% a mea. misto!da si mie btu pls!
Marius T Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ai grija, o iei pe langa timp uneori. In rest, numai de bine! Astept cu interes varianta cu voce. stiuc a o iau pe langa timp am tras aseara asa repejor ... ca testam webcamu... dar mi-e greu sa stau sa o pun la pct
Guest alexm Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 (edited) si apare si primul video cu mine pe youtube.....sper sa va placa mr. crowley from ozzy http://www.youtube.com/watch?v=sDlELuibRWc Salut! Sa te uiti cand ai timp si la acest filmulet (tot de pe rgf il stiu si eu). Cred ca`i vorba despre aceeasi piesa, nu o cunosc pe cea originala. http://www.youtube.com/watch?v=_4IW1BkjCgo Edited April 20, 2007 by alexm
Recommended Posts