www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest bluesky
Posted
mistocutz...daca nu te-ai grabi, ar fi si mai bine. dar altfel, misto. curatel, de mare bun-simt.

pe ce chitara canti?

:) mersi pt aprecieri!

e o chitara made in china si "made in china" asa ca ... na, asta e!

o sa mai uploadez chestii... it's fun :)

Posted
M-o pus dreaq sa-mi iau un mic cu care nu prea am habar sa umblu... deci proba de microfon!

Ma termina tema asta a lui Vanghelis... hm..

Luci, iar ma surprinzi extrem de placut. Super proba de microfon, astept varianta finala si....pe cant o varianta a lu' Flamenco Diablo??? :)

Guest arosulescu
Posted

morning sau nu ... misto ...mai ales relatiile alea armonice ... ciudatele dar foarte misto

Posted
morning sau nu ... misto ...mai ales relatiile alea armonice ... ciudatele dar foarte misto

Multam fain...piesa e facuta midi first, cu bass, tobe, echo, si alte cateva clape, apoi am facut-o mp3 si am tras chitara peste...mixdown si...v-am pupat (de dimineata!)... intr-adevar, nu e verry demanding technique, dar eu cred ca suna ok.

• 2 weeks later...
Guest alexm
Posted

am si eu o melodie :) poate o sa va placa

am si eu o melodie :) poate o sa va placa

p.mp3

Guest arosulescu
Posted

compozitia e foarte foarte misto .... fa o mica tema de chitara pe clean peste ....

Guest alexm
Posted
compozitia e foarte foarte misto .... fa o mica tema de chitara pe clean peste ....

mersi, o sa incerc

Guest Niemand
Posted (edited)

O piesa compusa recent...inregistrata in casa cu un microfon de 80 de mii... :) Astept pareri :)

P.S: vocea nu-mi suna exact cum as fi vrut, dar asta se intampla cand tb sa vbesti non stop la job ( don't ever work in a call center if you wanna be able to sing right :) )

Niemand___some_things_v2_.wma

Edited by Niemand
Posted (edited)

hmm .. da .. am ramas pe la 'Morning Kiss' cu ascultatul (Un Om).. sau pupatul... ma rog .. si o sa recuperez si restul cat de curand ..

Am postat mai intai in galerie un cantecel.. hmm .. am incurcat borcanele se pare .. so..

Song About No Me

Multumesc Andrei.. imi pare rau ca te-am intristat asa rau.. Ma intrebi acolo ceva ce nici eu nu stiu .. Stie cineva incotro ne indreptam? .. hmm .. tot inainte si brusc in jos .. asta clar! Discuri .. am .. vreo 3-4 .. cate-o bucata din fiecare ..

Multumesc Syked.. sper doar la zambetul de dincolo de curcubeu :) .. tu l-ai gasit se pare.. :)

Multumesc sOrin ..

Piesa .. o improvizatie ce risca sa semene cu o gramada de alte piese de genul asta .. acompaniamentul clasic, armonii clasice, tema condusa de viori simplutza.. in fine .. nu conteaza .. asta a iesit la urma urmei ..

Bafta si cantari frumoase!!!

Edited by michel2233
Guest Niemand
Posted
Un dans micut...

Dude, e super misto dansul....Tot respectul pentru cei care canta la chitara clasica! :)

Btw, daca ai tabul, poate mi-l poti da si mie . :) De preferat in varianta tab ( desi am facut 7 ani de pian, sunt foarte neindemanatic in a citi notatia standard :) )

Posted
Dude, e super misto dansul....Tot respectul pentru cei care canta la chitara clasica! :)

Btw, daca ai tabul, poate mi-l poti da si mie . :) De preferat in varianta tab ( desi am facut 7 ani de pian, sunt foarte neindemanatic in a citi notatia standard :) )

caut io un tab... da dureaza putin

• 2 weeks later...
Guest Blida
Posted (edited)

Ceaules, oameni buni! m-am gandit sa pun si eu o piesa de la Santana, neterminata, promit in curand varianta finala.

P.S.:vreau pareri ca sa ma pot indrepta :))

black_magic_woman.mp3

Edited by Blida
Guest Baumwolle
Posted

Ai grija, o iei pe langa timp uneori. In rest, numai de bine! Astept cu interes varianta cu voce. :)