fixxxer_metalhead Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Salut, poate cineva sa ma ajute cu o problema? De curand am reinstalat Windows XP SP 2 pe laptop-ul meu vechi, si nu reusesc sa instalez Spotify. Inainte sa imi reinstalez windows-ul, Spotify mergea struna, dar acum cand incerc sa il iau de pe site-ul oficial....se descarca, imi arata cum se instaleaza, si cand incerc sa deschid programul, nu se intampla nimic. Am upgradat Windows installer la varianta 4.5, poate-poate o rezolva problema. Evident, nu misca nimic. Ceva sugestii?
fixxxer_metalhead Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Asta ar implica un nou laptop, vindere de rinichi, prostitutie si toate cele. Ma gandeam totusi la o solutie pentru XP SP2...care, repet, imi rula Spotify acu 2 zile inainte sa-l reinstalez (aceeasi varianta de windows). Mai sus de XP laptopul meu nu poate sa ruleze, altfel rezolvam rapid...
Crypto Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) probabil aveai instalata o versiune mai veche de spotify care inca era compatibila cu win xp vezi poate merge asta http://drownedinsound.com/community/boards/music/4430815 Edited July 5, 2015 by Crypto
tibimosby Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 ori, incearca sp3-ul. unele (multe) programe nu mai functioneaza pe sp2.
baltazar181 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Corect. Instaleaza SP3 sau un windows 7 starter m daca ai macar 1 gb ram
fixxxer_metalhead Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 a mers solutia lu' crypto. am observat ca, pana una-alta, e o solutie sa instalez versiuni mai vechi...de la orice. merge spotify acuma, multam fain! 2
vektor Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Poti incerca si un linux light daca nu te ajuta hardwareul.
Recommended Posts