yamazaki Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 am si eu nevoie de un tuner tv imprumut cateva zile cine ma poate ajuta pls... am nev sa trag niste casete si eu am un tuner Pinnacle care imi blocheaza calcu si nu pot sa copiez nimic... plz cine poate si cine vrea contactati-ma la yamazaki_man@yahoo.com sau aci, am nevoie doar 2 - 3 zile max
felix Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 daca ti se blocheaza calc in timp ce tragi se poate sa fie din cauza de: 1. procesor care se incalzeste prea mult (pentru ca o captura tv chinuie rau de tot procesorul) 2. codecuri proaste sau care nu se pupa intre ele (codec video si codec audio) 3. calculator prea slab 4. probleme cu memoria ram 5. drivere vechi de la pinnacle. Verifica toate chestiile astea si poate gasesti buba. Garantat nu este de la tuner. Ala ori merge ori nu merge. Bafta mare !
yamazaki Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 pei procesoru ajunge max la 30% cand capteaza eu folosesc virtualdub [ am incercat mai multe versiuni ] ca sa pot capta in real-time folosesc codecu xvid , sau PICVideo Wavelet 2000 care la altcineva au mers perfect, calcu e , un athlon xp 2200+ [ 1800 mhz ] probleme cu ramu am auzit ca iti blocheaza calcu da mie nu mi se bloceaza decat daca am tuneru bagat in calc , de ex acum nu e bagat si nu am nici o problema nu mi sa blocat macar odata am 512 ram pe dual-channel driver folosesc PCTV_5.50 cu PCTV_5.50a patch si chestia cudata e ca nu mi se bloceaza cand inregisterz , mi se blocheaza chiar daca nu folosesc tuneru ,
felix Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 pei procesoru ajunge max la 30% cand capteaza ... si chestia cudata e ca nu mi se bloceaza cand inregisterz , mi se blocheaza chiar daca nu folosesc tuneru , 12782[/snapback] ... pai atunci e clar ca nu e de la tv tuner.
yamazaki Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 pe da da daca il scot din calc tv tuneru nu mai mi se blocheaza nimic
s0rin Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 incearca sfatul lui Adi, problema ta e mai degraba un "IRQ conflict".ce sistem de operare folosesti?
yamazaki Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 pei da am incercat sa bagsi an alt slot si are acelasi effect , folosesc winxp pro cu sp2 si restu de updaturi la zi .
Adi Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Pai incearca tv tunerul si-n alt computer si atunci vei putea pune degetul pe problema. Revenind la ce vroiai initial, am eu un tv tuner care functioneaza, dar foarte prost. O firma semi-pirat "Wayjet" Daca il vrei sa-mi zici desi nu cred ca te poate ajuta prea mult la calitatea pe care o are.
felix Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 SP2 mare greseala man... sorry, too much beer and too much jazzz
yamazaki Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 O FI CEVA CU SP2 SA NU IL MAI PUN ??? AM SA INCERC SA REINSTALEZ WINU DOAR CU SP1 , SI VAD CE SE INTAMPLA... ORICUM DACA NU REUSESC SA REZOLV PROBLEMA AM APELEZ LA TINE ADY ... SA VAD
Recommended Posts