• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   22/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Sintem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Solarograma

vând
Microfon Voce Sennheiser Md 429

6 posts in this topic

Am cumparat acest microfon din acest anunt:

 

https://forums.rgc.ro/topic/93550-microfon-voce-sennheiser-md-429/?hl=429

 

sa fie in sala de repe, dar nu a fost folosit decat de vreo 3-4 ori ca fiecare vocal cu care cant are microfonul lui asa ca sta degeaba in dulap.

Nu prea sunt interesat de schimburi doar daca cineva are vreun Eventide H9 Core ca pentru asta strang bani acum.

Trimit oriunde in tara, prefer prin curier pe cheltuiala cumparatorului dar prin rambus bancar ca sa fie ok pt toata lumea si transportul e doar one-way.

Pentru alte intrebari nu ezitati sa ma contactati.

Edited by Solarograma

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 
Si o poza contemporana; eventual la schimb ma mai intereseaza un pedalboard mai light, gen Kinsman...
 

post-4996-0-70273400-1435510220_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well cateva precizari legate de acest microfon:

 

-intrucat atunci cand l-am achizitionat l-am folosit de cateva ori si apoi l-am pus intr-un dulap am presupus ca starea microfonului este noua, vreau sa fac un update la acest lucru si sa precizez ca microfonul a fost folosit in trecut destul de serios.

-in raport ca volum cu alte microfoane testate are un volum mai mic si mai mid-range

-a fost la Razvan S la o verificare completa si am fost asigurat ca este full-functional

Oricine poate verifica la mine pe profil feedback-urile primite de la useri de-a lungul anilor, nu vreau sa fie vreo discutie si de aceea vreau sa fac si un update serios de pret...300 de ron.

Atasez si o poza facuta de Razvan zilele trecute.

 

post-4996-0-08576900-1436861017_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa alte cercetari, reprezentanta etc...microfonul are o problema la capsula (deteriorata, cel mai probabil in urma unei lovituri), functioneaza dar nu are bas aproape de loc si volumul este mai slab decat a unui mocrofon normal.

Se poate repara dar eu nu am nici un interes sa fac acest lucru pentru simplu motiv ca si daca o sa fie ok nu am la ce sa-l folosesc.

Asadar pretul este de 150 de ron final pentru cine este interesat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.