Popular Post Liviu.Pop Posted June 24, 2015 Popular Post Share Posted June 24, 2015 Am un chorus Daphon, aproape clona BOSS. Zic aproape pt. ca, desi foloseste tot MN-uri, nu e absolut identic ca schema. Desigur, nici nu suna la fel. Ba pe chitara nu suna de nicio culoare si pe deasupra e si urat. Am vrut sa-l dau la 50 ron. Surpriza a fost cand am pus pe el un bass. Pe bass se comporta excelent, asa ca am decis sa-i fac o noua garsoniera si sa-l donez basarului cu care mai cant. Garsoniera tre sa fie in stilul propriu, adica o cutie de aluminiu corodata, jerpelita, etc. L-am rebotezat si m-am apucat de facut grafica pentru cutie. A iesit asta. Pe urma am imprimat imaginea pe cutie, am corodat, vopsit, slefuit, dar sar peste etapele astea intrucat le-am prezentat cu alte ocazii. Deocamdata sunt in faza asta: Ca sa fie mai interesant si mai personalizat, am imprimat si imaginea posesorului pe cutie. Va urma ... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Fain. Originalu' arata ca o sapuniera din aia comunista. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 (edited) Am mai miscat un pic. Am inceput sa dau gauri: si sa potrivesc montajul (imens) in cutie: șiiiii ...... shit!!! Am gresit grafica. Lucrand "in oglinda" am inversat pozitia mufei de alimentare: Din fericire nu e iremediabila chestia. Numa ca imi da le lucru in plus. Intre timp mi-au venit si switch-urile: Ma tot uit cum, pana corbului, ies pozele asa de naspa cu telefonul! Poate ar trebui sa le fac mai de la distanta si sa le cropuiesc, daca nu am un aparat dedicat. Adica il am, da mi lene sa merg dupa el in casa, apoi sa scot cardul si sa-l descarc, apoi operatia inversa, etc ... sunt sigur ca ma intelegeti. In timpul ala mai pot lipi vreo 2 fire Edited June 30, 2015 by Liviu.Pop 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 (edited) Am mai furat ieri o juma de ora: Sper sa-l termin azi. (Sau poate maine, sau ...) Edited July 16, 2015 by Liviu.Pop 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted July 27, 2015 Author Share Posted July 27, 2015 (edited) No, gata! Era și cazu'. Varianta finala: Am avut probleme cu switch-ul, uneori nu cupla/decupla efectul. I-am bagat intre picioare un condensator de 1 uF nepolarizat si vad ca acu merge brici. Nu-s băsar, dar am tras o mostraă de sunet. Așa, ca idee: Acu aștept să văd moaca lu' Alex, că nu știe de el, și feedback-ul lui. Edited July 27, 2015 by Liviu.Pop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts