www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
whisky

ofer Scoala De Vara - Incepator, Mediu, Avansat

Recommended Posts

Până la 15 septembrie am patru locuri libere cu tarif de vară, adică mic, începând de la 30 de Lei / 60 min.

 

Curs rapid de chitară: rock, blues, folk. E valabil atât pentru începători cât şi pentru cei în stadii medii sau avansate (nu contează vârsta).

 

Spaţiul de curs e situat în zona Piaţa Victoriei - Dorobanţi, pe strada Paris, într-o vilă frumoasă, înconjurată de vegetaţie. Metoda de lucru este una care explică şi foloseşte exerciţii practice verificate, eficiente raportat la tehnicile cel mai des întâlnite în majoritatea genurilor. Accentul se pune - cum de fapt îşi doreşte fiecare - pe partea practică, cea teoretică reprezentând atâta doar cât să ne putem înţelege muzical cu colegii de trupă - asta dacă nu cumva se doreşte mai detaliat, ceea ce se poate.

 

1. Foarte important: pentru începători garantez o iniţiere corectă, sigură şi absolut necesară, care le va facilita pe viitor o evoluţie fără obstacole ori carenţe de abordare, explorare şi înţelegere a instrumentului.

 

2. Există o categorie de instrumentişti chitarişti care, din varii motive, au ajuns într-un punct în care întâmpină parcă din ce în ce mai multe dificultăţi, un blocaj, uneori atât de tare încât le vine să renunţe. Acela e un moment critic prin care au trecut absolut toţi, indiferent de nivelul, uneori spectaculos, pe care l-au atins ulterior. Veştile sunt bune, chiar dacă amestecate cu câteva mai puţin plăcute. In acest caz va trebui să ne ocupăm în paralel şi de remedierea deprinderilor nepotrivite care ne ţin pe loc - acest obiectiv poate fi obţinut, staţi liniştiţi. Mai mult, le putem chiar folosi energia în direcţia în care avem de gând să câştigăm.

 

3. Avansaţilor le spun bun venit şi îi invit cu toată deschiderea să le împărtăşesc din colecţia mea de secrete şi descoperiri din tehnica instrumentală.

 

4. Sala de curs e deschisă oricui îşi doreste, indiferent de vârstă, să înveţe sau să aprofundeze chitara.

 

*5. Pentru cei care doresc mai mult decât studiul instrumentului, se pot adăuga în program şi tehnici de compoziţie, orchestraţie, expresie şi interpretare, procedee de înregistrare, reguli de mixaj, mastering, lucrul cu soft de specialitate, întreţinere şi upgrade ori modificare a chitării, promovare şi pregătire a unui concert, susţinerea lui, desfăşurare, sunet etc; chiar şi unele trasee şi căi de urmat pentru a ieşi pe piaţa muzicală.

 

**Extrem de valoros, pentru cine îşi doreşte, în paralel se poate oferi pregătire şi antrenament corect şi pentru voce. Rezultatele sunt remarcabile.

 

6. Celor cu note maxime le pot promite o apariţie la unul din concertele noastre (sau la mai multe).

 

Mă puteţi găsi pe Youtube; şi pe Facebook aici:

https://www.facebook.com/marius.rosiu

Marius Roşiu - Bucureşti - 0727.453.906

scoala%20de%20vara%20-%202015a__cu%20tel

Edited by whisky
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scoala de vara si oferta promotionala s-au incheiat. Multumesc tinerilor si oamenilor mari, printre care si o doamna cu o virsta, care au gasit folositor acest prilej in mijlocul verii pentru o experienta atit de valoroasa asa cum este cea pe care o avem impreuna cu acest instrument minunat care este chitara.

Va astept insa in continuare, pe cei care doresc, la lectiile de chitara electrica obisnuite din restul anului care deja au inceput.

Gasiti anuntul meu proaspat aici si pe Facebook la

https://www.facebook.com/marius.rosiu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.