john_1019 Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Salut, Am o chitara Yamaha LL6 de vre-o 2 ani, Acum cateva zile am observat un mic defect,sau nici nu stiu daca e defect, atasez cateva poze, poate cineva sa imi spuna daca pe viitor as putea avea probleme din cauza asta, sau ar putea sa se desprinda griful intr-un fel? In momentul de fata totul pare perfect. Folosesc corzi custom light 11-52 si imi place prea mult chitara ca sa i se intample ceva Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltan P. Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 incearca sa slabesti toate corzile si verifica dupa 2-3 zile ce s-a intamplat.daca fisura se inchide atuni e din cauza corzilor si cu timpul va fi mai rau,eu as pune ceva corzi de ch. el. de gr. 9-46.are mult mai mica tensiune decat corzile folosite de tine.cu timpul cauti un mester bun care sa t-il repare.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
john_1019 Posted June 10, 2015 Author Share Posted June 10, 2015 Multumesc pentru raspuns, o sa incerc corzile pe care mi le-ai recomandat, totusi chitara vine by default cu corzi light 12-53, si nu e nici una prea ieftina. Am avut eu vre-un comportament gresit de s-a format fisura respectiva? Presupun ca acuma doar o sa mai astept sa se mareasca, si dupa o sa caut pe cineva care sa ma ajute sa o repar Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 (edited) E crapata unde se lipesc cele 2 tipuri de binding, nu lemnul , nu vad nicio problema aici doar lipitura originala proasta. Probabil a fost lipit bindingul cat nu era sub tensiunea corzilor, iar din forta de tragere a corzilor s-a fisurat in timp, nu ar trebui sa ajunga la lemn si nu ar trebui sa se dezlipeasca. Daca nu s-a modificat arcuirea gatului fata de corp, eu as lasa-o asa. Edited June 10, 2015 by lefmir 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
john_1019 Posted June 10, 2015 Author Share Posted June 10, 2015 Ok, Merci.....dar referitor la chitara, ai vreo parere? vreun sfat? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Chitara este ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
john_1019 Posted February 11, 2022 Author Share Posted February 11, 2022 Doar un update. Chitara este ok si acum. Multumesc pentru sugestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts