www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bass Reghin ?

Recommended Posts

Posted
da te pricepi nu gluma

si maini standard de unde iei ? ca daca toate chitarele sunt standardizate tre sa mergi sa-ti faca operatie de reshape la manute ca sa se potriveasca cu standardul.

de unde scoateti ideile acestea ? te ai uitat cate tipuri de dimensiuni , "shape" exista ?

OOOOO, dar ce te mai ataci. Este doar o parere. Eu nu vorbeam nici de curele si nici de ceasuri rollex si tinichele de gat. Eu nu am nici un complex, chiar am dat o alternativa viabila la instrumentele de Reghin. Cat despre pozitie, stii bine ca are mare legatura cu instrumentul pe care canti. Si poate nu-ti vine sa crezi, dar sound-ul de bass se face mult din mana dreapta, si iata si legatura cu pozitia instrumentului. Cat despre 6 sau 8 corzi iara esti offtopic, dar poate-ti place...

• 11 months later...
Guest Dainese
Posted

Ba nene... Nush ce si cum cu bass-u', da' chitarele electrice Reghin sunt sinistre rau. Am pus gheara pe una si, pe langa chitarusha mea, era "porcarie cu semnalizare"... Chiosc rau fratilor!

Guest Chiperion
Posted

Asa, cumetre, ai trezit o chestie care mai avea oleaca si facea un an de la ultimu' post, ai verificat una si gata, le-ai cunoscut pe toate, ai mai si picat pe langa obiectivu' topicului... respect :)

• 3 weeks later...