bassplayer Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 da te pricepi nu gluma si maini standard de unde iei ? ca daca toate chitarele sunt standardizate tre sa mergi sa-ti faca operatie de reshape la manute ca sa se potriveasca cu standardul. de unde scoateti ideile acestea ? te ai uitat cate tipuri de dimensiuni , "shape" exista ? OOOOO, dar ce te mai ataci. Este doar o parere. Eu nu vorbeam nici de curele si nici de ceasuri rollex si tinichele de gat. Eu nu am nici un complex, chiar am dat o alternativa viabila la instrumentele de Reghin. Cat despre pozitie, stii bine ca are mare legatura cu instrumentul pe care canti. Si poate nu-ti vine sa crezi, dar sound-ul de bass se face mult din mana dreapta, si iata si legatura cu pozitia instrumentului. Cat despre 6 sau 8 corzi iara esti offtopic, dar poate-ti place...
Guest Dainese Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ba nene... Nush ce si cum cu bass-u', da' chitarele electrice Reghin sunt sinistre rau. Am pus gheara pe una si, pe langa chitarusha mea, era "porcarie cu semnalizare"... Chiosc rau fratilor!
Guest Chiperion Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Asa, cumetre, ai trezit o chestie care mai avea oleaca si facea un an de la ultimu' post, ai verificat una si gata, le-ai cunoscut pe toate, ai mai si picat pe langa obiectivu' topicului... respect
nicusbps Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 daca nimeresti unul fara probleme,reglat bine,corzi bune,poti canta linistit,suna mai bine ca cele din china,indonezia..
Recommended Posts