JohnMetal Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Pret: 300 RON Localitate: Brasov Contact: 0720904213 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Vand un Zoom G 2.1U in stare foarte buna, cu alimentator. Mentionez ca acesta poate fi folosit si ca placa de sunet si se pot face cu el inregistrari direct pe laptop, cu ajutorul programului Cubase LE4 (pe care il folosesc momentan si poate fi luat de pe net gratuit, prin torrent). Are in jur de 40 de patch-uri, dintre care vreo 15 patch-uri facute de mine, cu setari luate de fapt de pe net. Le poti gasi foarte usor, cautand pe Google "Zoom G 2.1U patches". Sincer sa fiu, m-a surprins cutiuța asta, pt ca e capabil sa scoata niste sound-uri bune, la un nivel superior bugetului in care se incadreaza. Motivul pentru care il vand este simplu: sunt falit. Voi reveni cu poze. Pret negociabil. Pentru orice alte detalii, ma gasiti aici: 0720904213. Numai bine!
sam Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 [...] cu ajutorul programului Cubase LE4 (pe care il folosesc momentan si poate fi luat de pe net gratuit, prin torrent) [...] Pe acelasi principiu si banii pot fi obtinuti gratuit... daca spargi o banca 1
JohnMetal Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Acum stim toti ca sunt atatea programe pe care daca nu le cumperi originalul, nu functioneaza. Cubase asta e chiar foarte usor de obtinut.
sam Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Am inteles ideea, dar sa spui ca un soft este gratuit pentru ca il gasesti crack-uit pe torrenti tot amuzant ramane Oricum, ia-o ca pe un 'up' si bafta la vanzare! 1
andydufresne Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Zoom A2.1U vine cu Cubase legal inclus (nu mai stiu ce versiune), am eu. Poate e la fel si cu G2.1U.
JohnMetal Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Cu siguranta programul e compatibil si cu Zoom G 2.1U.
JohnMetal Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 upping! 250 roni hai ca am vazut unu pe okazii cu 400 roni http://www.okazii.ro/echipament-studio/monitor-controllere/gutar-effects-pedal-g2-1u-a115375832
Allu Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 S-ar putea sa ti-l iau eu, ca am ramas fara, vorbim la tel sau pe fb.. nu-l da inca te rog.. te sun imediat
JohnMetal Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 (edited) Procesorul a plecat catre Bucuresti, deci astept argintii sa vina de-acolo. Multumesc RGC, topic inchis! Edited June 21, 2015 by Ionutz92
Recommended Posts