ady sticea Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) Un poriect greu.... Cu mute batai de cap... Dar rezultatul final a meritat tot efortul. Fata: Molid European Spate, parti, bridge si Head plate: Cocobolo Tastiera de abanos cu insertii de scoica Fileuri: Curly Maple Purfling fata: mozaic Purfling spate: BWB Backstrip: Abalone B.Band A3T cu UST pickup system Enjoy! Sound Sample Edited May 22, 2015 by ady sticea 9
andydufresne Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Felicitari. Nu stiam ca sunt si romani care fac asa ceva. Cocobolo arata fantastic, la fel si rozeta cu insertii de lemn.
ggg Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) Foarte fain ! Din pacate nu pot asculta nimic pt ca-mi apare o eroare precum ca nu am dreptul sa descarc fisierul mp3 . Edited May 22, 2015 by ggg
ady sticea Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Ca sa nu mai avem probleme am pus pe youtube. 2
andydufresne Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 De sunat suna bine, insa aud si niste efecte (reverb / chorus). E inregistrat prin pick-up? P.S. Parca da mai bine asa, cu un filmulet de youtube.
ady sticea Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 nu. nu stiu de ce mi l-a comprimat youtube-ul. eu nu am pus nici un efect
Recommended Posts