sam Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 (edited) Din titlu nu-mi dau seama exact daca te intereseaza acordurile sau daca faci vreun recensamant, vreo verificare ceva Daca totusi e vorba de acorduri, dupa urechea mea si dupa ce se vede in clip chitara electrica face cam asa: Acordaj cu un semiton mai jos. Intro/strofa: Em C Am C D. Doar ca Re-ul nu e chiar Re, il face intr-o pozitie dubioasa, pleaca cu pozita de Do major de pe fretul 1 si se duce pe fretul 3. Refren: Em Csus2 Dsus2 Am Gm F#m La o adica daca vrei sa o simplifici pe refren poti canta si Em C D Am G F#m. Sau si mai simplu Em C D Am, daca nu ma insel acustica chiar asta face. Sper sa te ajute! Edited May 10, 2015 by sam 2
ADIDAS Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ca sa raspund la intrebare: Cine nu stie sa cante melodia? 1
serg10u Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 (edited) Din titlu nu-mi dau seama exact daca te intereseaza acordurile sau daca faci vreun recensamant, vreo verificare ceva Daca totusi e vorba de acorduri, dupa urechea mea si dupa ce se vede in clip chitara electrica face cam asa: Acordaj cu un semiton mai jos. Intro/strofa: Em C Am C D. Doar ca Re-ul nu e chiar Re, il face intr-o pozitie dubioasa, pleaca cu pozita de Do major de pe fretul 1 si se duce pe fretul 3. Refren: Em Csus2 Dsus2 Am Gm F#m La o adica daca vrei sa o simplifici pe refren poti canta si Em C D Am G F#m. Sau si mai simplu Em C D Am, daca nu ma insel acustica chiar asta face. Sper sa te ajute! Am cerut acordurile pentru ca vreau sa invat melodia asta la chitara, nu de altceva. Iti multumesc mult. Edited May 10, 2015 by serg10u
Recommended Posts