www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

serg10u

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    romania

Other Information

  • Gear
    Chitara Electro-Acustica
    Parrot MJG201CE/WRS

Recent Profile Visitors

2346 profile views

serg10u's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am cerut acordurile pentru ca vreau sa invat melodia asta la chitara, nu de altceva. Iti multumesc mult.
  2. Sper sa ma ajute Tin sa precizez ca am chitara electro-acustica
  3. Da, dar nu stiu cum sa improvizez, nu stiu de unde sa o iau, si cu metronomul fac doar exercitii de digitatie. Ma ajuta si asta la ceva ?
  4. Am si eu o nelamurire. Spuneti voi niste exercitii pentru marirea vitezei la solo (de preferat cu metronom). Si la ce ma ajuta gamele ? Stiu vreo 2 dar nu stiu cum sa le folosesc. HELP ME !!!
  5. ok....dar ma ingrijoreaza situatia eu de obicei cant la chitara ceva mai tare si acum in starea asta mi`e frica de chitara sa nu se dezlipeasca mai tare.. pot canta linistit sau sa cant cu stres ?? :-s uite rezultatul...
  6. Salut.. Am o chitara electro-acustica veche si m`i s`a desprins bridgeul (pe o margine) cu ce il pot lipi la loc ca sa nu afectez lemnul..si ca sa nu se agraveasca mai tare ??
  7. din pacate chitara mea a stricat.o cineva. Si din fericire a platit.o ) . Acum ma gandesc sa imi cumpar un yamaha cu 6 mil la mana a 2-a. E super chitara . E electro.acustica
  8. eu am corzi de la ghs ultra-light (pana la 42 daca imi amintesc eu bine) le`am luat pe astea pentru ca sunt moi si face bine la deget ) sunt ok corzile ??
  9. ok eu sunt mai exact din pascani cand mai trec prin iasi te sunt si ne intalnim
  10. multumesc de sfaturi !! mai bine ma uit la saddle plus ca daca dau gres mai am unul de rezerva (se gasesc si la magazin de cumparat?) de maine am sa fac "operatia" )
  11. Sunt in apropiere de Iasi.. in orice ce caz... eu nu ma bag ca sa dizlipesc griful ) cel mai bine e sa merg la un specialist
  12. vreo sansa sa imi reglez singur griful ?? cant la chitara de 6 luni.. banuiesc ca trebuie sa las griful sa se indrepte (sa o las o zi in pace) daca umblu la trussrod ??
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.