Cosu Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Survolaj - Strazi bantuite de noapte Ceea ce am gasit eu pana acum : ”In orasul acesta cu flori de pomanaIdiotii zambesc si au fata umana. In orasul acesta orice poti sa vinzi Chiar si palide umbre din umbre de-oglinzi..." Are cineva varianta completa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Uite ca un binevoitor (Daniel Silvian-Petre chiar autorul versurilor) mi-a trimis doua linkuri foarte folositoare: http://www.dspetre.ro sau http://www.survolaj.ro Acolo gasiti versurile cat si alte materiale ce au legatura cu formatia "Survolaj" Iata si versurile dorite de mine (si poate si de altii) : Strazi bantuite de noapte In orasul acesta nu se-ntampla nimic Stau toti cu mainile-n sani si cu inima beata; Moartea iti vine inchisa-ntr-un plic Iar ghitarile-au corzi de sarma ghimpata Au vocile-nchise-n cutii de conserve Si tac blestemand cu migala de sclav Cand frigul le umple pustiul cu verbe In acest oras a canta e un jaf! Intr-o noapte ciudata un om a visat Ca-i ascunsa in rau o comoara; O viata antreaga de-atunci a-ncercat Sa sugrume raul c-o sfoara Strazi bantuite de noapte Zile cu fata murdara de praf Cantareti rastigniti cu ghitarile-n spate In acest oras a canta e un jaf! Dar vin contrabandistii de oglinzi Cu chipurile sparte in cioburi amare; Pe cainii astia negri nu-i mai prinzi- Si-au vandut coltii pe-aripi de ghitare Si au fugit an cele patru zari de-odata Cei patru pelerini ai rockurilor sfinte Carandu-si dupa ei averea toata Inchisa-n priviri ca noaptea-n morminte In orasul acesta cu flori de pomana Idiotii zambesc Si au fata umana In orasul acesta orice poti sa vinzi Chiar si palide umbre din umbre de-oglinzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 cosu, nici nu stiu cum sa iti multumesc......cautam ceva de la survolaj de ani de zile, vroiam sa imi aduc vinilul din romania si sa il transform cumva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Nu-mi multumi mie ci lui DSP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts