77julian Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Pret: 800 RON Localitate: bucuresti Contact: 0736052012 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiChitara Samick. Avea culoarea neagra. Am curatat-o si lacuit-o cu ajutorul unui lutier si am dat mai multe straturi lac bun. Are doza emg 89 activa care suna excelent mai ales la drive-solo.. Floyd Kahler foarte bun, montat de la o alta chitara. Este usoara, foarte misto si usoara la mana. Tastele au uzura normala, nu zbarnaie, nu falseaza etc. Puncte slabe: blatul este din felii de lemn, filetul de la maselele menghinei s-a uzat si nu mai tine bine, la folosire energica si indelungata a floyd-ului se dezacordeaza. Dar schimbate maselele garantez ca nu vor mai fi probleme. Am facut in timp toate schemele floyd tip satriani cu ea.. Am montat un killswitch si un comutator on-off. O dau pentru ca mi-am luat un gibson si am renuntat la stilul cu floyd. O dau in schimb pentru o chitara electro-acustica. in cazul unei diferenta de calitate sunt dispus sa platesc diferenta de bani.
Crypto Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Am curatat-o si lacuit-o cu ajutorul unui lutier Interesant instrument! Care lutier?
77julian Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Unul tare de tot. Pe tine te intereseaza chitara sau ai ceva de reparat? Nu inteleg rostul intrebarii.
Crypto Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Dubios raspuns. Da, cautam un instrument cu o singura doza bridge. Succes la vanzare.
77julian Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Nu, dubioasa a fost intrebarea ta. Merci.
Recommended Posts