calin96 Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Imi poate recomanda cineva un model asemenator cu Jackson JS23dinky si Ibanez GRG 170 DX,deoarece acestea nu se mai fabrica? De preferat intre 900-1100 lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin96 Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 Ma gandeam la un Epiphone Les Paul 100,ce parere aveti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Cauta la mica publicitate, este plin de chitari bune preturi excelente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin96 Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 As prefera o chitara noua,sunt adeptul ca lucrul nou e nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Daca in decursul unei ore te-ai si razgandit pe alt model, cat crezi ca o sa te tina o chitara ieftina din magazin pana o sa vrei alta? Daca o iei second si te razgandesti, macar nu iesi in pierdere. Nu e nicio o diferenta dintre o chitara second hand cantata cateva ore pe zi de un om vs. o chitara noua cantata cateva ore pe zi de diferiti oameni, intr-un magazin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani_rosu5 Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 uite o comparatie interesanta - ibanez grg170 dx nou vs ibanez s320 / s421 sau rg321 / 421 second ...as fugi oricand de grg170 pe cand s sau rg nu sunt chiar topoare rele toata "teama" de chitari second vine din faptul ca nu sti prea bine la ce sa te uiti - du-te in magazin si pune mana pe unul din modelele de care ti-am zis si sigur o sa vezi diferenta intre gio si astea; second le gasesti la pretul unui gio nou sau chiar sub eu iti zic de ibanez deoarece m-am jucat cu toate modelele de care ti-am zis mai sus,inclusiv gio si am vazut diferenta,dar si alte firme ofera chitari bune in gama asta de pret Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Nu mai dau bani pe o chitara noua, cat traiesc. SH, le iei la 50%-60% fata de pretul din magazin, si asta cand sunt in stare foarte buna. Am vazut aici chitare de colectie, ce se vand mult mai scump in afara, la preturi foarte mici (fata de cel din magazin, e-bay etc). Important e sa o testezi inainte, ca sa vezi daca e confortabila (cel mai important) si ca partile mecanice/electrice sa fie in stare buna.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts