nicupatoi Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Pret: 750 euro Localitate: Bucuresti Contact: nicupatoi@gmail.com Link producator: http://www.aer-amps.com/index.php?lang=en&Itemid=100403 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand amplificator de chitara acustica AER Compact 60 III BK in stare perfecta de functionare si impecabil ca aspect. Amplificatorul are gigbag inclus si ofer gratuit case-ul ( case-ul costa 150 euro !!! ). Pretul este de 750 euro = 3300 lei. Nu accept schimburi ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Un amp pe care esti tentat sa nu dai doi bani la prima vedere datorita dimensiunilor mici, greutatii neglijabile si design-ului care nu iese cu mare lucru in evidenta. In realitate insa are un sunet exceptional si o putere incredibila avand in vedere ca e aproape cat o cutie de pantofi Un amp excelent din punctul meu de vedere, cel mai bun amp de acustica pe care l-am avut (si am avut/probat destule). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 nu sunt chitarist, dar subscriu le cele spuse de Sam... ! am auzit acest amp la chitaristul Alex Man... care canta jazz... avea o chitara cu semirezonanta, electrica... de jazz... nu mai tin minte modelul... ce sunet a putut scoate din ampul asta... m-a uluit... suna plin, tare, definit... cred ca si pe acustica suna bine, daca ai o chitara cu o doza de calitate... dar la dimensiunile lui... pentru sunet de clean este imbatabil. bafta la vanzare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicupatoi Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 S-a vandut ! Topic inchis. Multumesc RGC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts