sam Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Pret: 0 RON Localitate: Ploiesti / Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Salutare, Caut cabluri patch Ibanez DSC05LL, 5-20 buc. Daca are cineva si ii prisosesc sau daca vrea sa le schimbe pentru upgrade astept oferte. Despre asta e vorba, obligatoriu seria DS cu varful jack-ului galben, nu ST cu varf argintiu: Putin probabil sa fiu interesat de alt model dar imi puteti trimite totusi si alte oferte pe privat. Multumesc anticipat!
sorin the dab Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Incearca la MC Music .Eu de acolo le-am luat - 24 lei / buc .
sam Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Le-am luat deja de-acolo pe toate saptamana trecuta, cel putin pe toate din Bucuresti, insa tot mai am nevoie Mai e unul singur pe stoc la esound dar mi-a fost lene sa ma duc pana acolo pentru o sigura bucata, ca era in cealalta parte a Bucurestiului fata de unde eram eu. Mersi oricum si UP in caz ca are cineva de vanzare!
sorin the dab Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Cate mai ai nevoie ? Pot sa ma interesez la Bacau daca mai au ceva si ti le cumpar eu.. Platesti doar transportul cu ce curier vrei tu. Bafta.
sam Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Mersi dar nu cred ca merita deranjul, au zis ca vor mai aduce in Bucuresti si sper sa le iau direct de acolo. Daca nu te anunt, mersi de intentie. Intre timp daca mai dezmembreaza cineva vreun pedalier, iau eu tot ce e Ibanez cu varful auriu
sam Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 De 16 bucati mai am nevoie, hai cu dezmembrarile
sam Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Am adunat de la toate MC-urile din tara inca 11, mai am nevoie de 5
sam Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Nu voi mai da 'up' la topicul asta pentru ca oricum nu m-a ajutat cu nimic, tot singur le-am gasit Daca totusi cineva da peste el si are de vanzare doua patch-uri Ibanez DSC05LL sa-mi dea un semn. Multumesc RGC de razduire!
Recommended Posts