CosminStefan Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Salut . Am un warwick rockbass streamer 5 string, varianta cu o singura doza humbucker si un marshall mb30. Intrebarea mea este ce m-ar putea ajuta ca sa obtin sunetul unei doze active, aici ma refer la "click-ul" acela si mai mult treble ?Din ce am inteles pot folosi o pedala EQ (cum ar fi behringer beq-300)Astept niste idei . Multumesc mult:). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mettal86 Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 În primul rând corzi noi și bune. În al doilea rând înălțimea dozelor reglată empiric pentru sunetul pe care ți-l dorești. Abia apoi poți să treci la EQ, preamp și alte minunății. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Corzi bune, setup în funcție de ce vrei să obții, distrosiune, mid cut, treble boost. Reglajele variază dacă ești pe pană sau pe degete (consider că asta afectează mai mult cum sună decât dacă ai electronică activă sau pasivă). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Primul pas e sa lasi corzile jos cat sa intre deja in putin fret buzz audibil amplificat. Dupa aia zic sa te concentrezi pe efecte si alte alea, nu inainte Eu spre exemplu dupa ce am intrat in oarece fretbuzz nu am mai avut mare lucru de facut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Sa ne spui la ce rezultate ajungi si cum, poate ne mai inspiram si noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminStefan Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Sa ne spui la ce rezultate ajungi si cum, poate ne mai inspiram si noi. Salut! Am coborat actiunea corzi B.Dar fara efect . Grosimea corzii este prea mare. Cand o sa mai vin in Bucuresti o s-o duc la un prieten sa se uite la ea . Vedem atunci ce rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts