myke37 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Pret: 300 RON Localitate: Timisoara Contact: 0722155511 Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburiVand chorus mooer, stare excelenta, cutie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the outsider Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 eu cred ca e Mooer Audio Ensemble King Chorus si nu o zic cu rautate dar e noua 315 lei. S-au vandut pedale si la jumate de pret,e criza,mai lasa din pret,numai este noua,chiar daca ai folosit-o foarte putin. http://www.thomann.de/ro/mooer_ensemble_king.htm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke37 Posted February 21, 2015 Author Share Posted February 21, 2015 Daca te intereseaza sa cumperi si vrei sa discutam pretul, o facem in privat, daca e criza, nu ma intereseaza, iar chorusul e nou si la thomann mai pune si transportul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ammons Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 si nu o zic cu rautate dar e noua 315 lei. S-au vandut pedale si la jumate de pret,e criza,mai lasa din pret,numai este noua,chiar daca ai folosit-o foarte putin. Daca te intereseaza sa cumperi si vrei sa discutam pretul, o facem in privat, daca e criza, nu ma intereseaza, iar chorusul e nou si la thomann mai pune si transportul. Cu scuze faţă de OP, nu cred că este o poluare de topic ci o postare în interes public, pentru toţi cei care citesc anunţul. De aceea cred că observaţia lui The Outsider este justă şi oportună pe thread, şi nu în privat. Iată pentru cine vrea, preţuri comparative la diverse pedale Mooer în România: http://www.fly-music.ro/739-pedale-de-efect-pt-chitara#/producator-mooer Ca idee, am avut la un moment dat un Mooer trelicopter, foarte ok ca sunet, marele avantaj e însă dimensiunea redusă. Baftă la vânzare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke37 Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Multumesc pentru observatiile voastre "in interes public" dar atata timp cat nici unul dintre voi cei care ati facut oservatiile nu ati venit cu o propunere de a discuta pretul pe privat o consider o poluare de topic si cred ca cel mai bine ar fi sa cumparati din magazine. Nu cred ca in regulamentul acestui forum este mentionat undeva ca o pedala, noua, in cutie, nefolosita trebuie sa o vand la jumatate de pret. Va rog mult, daca aveti ceva concret sa-mi spuneti puteti sa o faceti si la telefon, putem discuta, daca nu, nu mai incarcati topicul cu "observatii juste si oportune". Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke37 Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 250 ron sapt asta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke37 Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts