Guest rocktop Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Stie cineva un site pe care pot gasi bataile unor melodii? Sau daca vreti sa imi scrieti voi ceva batai de la niste melodii. Nu prea am talent la scos batai din melodii si nici sa improvizez nu-mi iese. Asa ca va rog frumos sa ma ajutati:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 "stie cineva un site care canta in locul meu?".. Canta cum poti.. exerseaza cum poti.. in timp iti vei da seama cum trebuie sa dai.. daca iti antrenezi urechea, ea te rasplateste in multe moduri.. ba scoti note, ba iti dai seama si de batai.. ba chiar inveti sa canti daca incerci.. trebuie doar sa incerci si sa ai rabdare.. altfel.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Cu alte cuvinte - vezi primele lectii despre acorduri si progresii de acorduri de pe http://www.cyberfret.com. Si te rog incepe discutiile in forumurile potrivite. Multa bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 (edited) La chitara te referi sau l tobe? La chitara :incearca lovirea alternativa sus-jos a unei corzi. (daca sunt acorduri cu un anumit ritm..tine putin de ureche Ex: 2 batai sus-una jos, etc.) sau te referi la ritmuri pe acorduri? Totusi cauta pe cineva sa iti arate.... la tobe...cauta un profesor. Edited January 12, 2007 by BCRich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts