boondak Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 a testat cineva? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 L-am testat eu astazi pe YouTube, chiar inainte sa postezi,mi se pare interesatn, dar nu suficient ca sa il cumpar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boondak Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 pe youtube l/am testat si eu. mie mi se pare o solutie practica pentru situatiile in care nu ai posibilitatea sa cari un rig complet.cabsim/ul mi se pare destul de ok, faptul da se pot alimenta alte pedale, iesirea aia directa pentru boxa, fx loop, boost...face destul de multe pentru 200 de E Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Abia astept sa desfaca cineva o jucarie din asta si sa-i faca ceva poze sau sa-i ridice o schema. Pot sa pun pariu ca preamp-ul fiecarui canal este similar cu cele din Randall RG100/RG80. Scuze pt. devierea tehnica da' aveam in plan asa ceva. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Pai normal ca asa este, banii in proiectarea preamplificatorului au fost bagati la un moment dat, acum e simplu sa cauti doar sa il adaptezi la difeite aplicatii. Nu spun ca e rau, si eu as face la fel. Ideea mi se pare foarte buna, nu prea sunt deloc de acord cu shared eq-ul pe clean si drive, nu prea ai cum sa impaci corect si capra si varza, asta in cazul in care chiar vrei 3 tonuri separate. Pentru pretullui ofera multe, tonul nu m-a convins 100%, prefer sa dau banii pe un AMT SS11 de exemplu, e mult mai aproape de ce imi doresc eu si este si mai compact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
levi.h Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Abia l-am primit, suna beton pentru o jucarie asa mica, din experienta pot spune ca suna cel mai apropiat de un amp pe lampa. Direct in cabinet 2x12 suna chiar tare pentru un watt ....am incercat si in fata ampului (Mesa), trebuie umblat la inalte dar iese ce trebuie cu un pic de rabdare...in return suna mai incet si trebuie butonat. Fata de AMT suna mai bine. Ce mai, m-a cucerit! Buna scula! Bravo Randall! No'Rock! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts