Guest dmc Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Cum ziceam eu mai inainte, vreau sa inlocuiesc procesorul meu de efecte Behringer Virtualizer cu unul mai bun, daca nu chiar profesional (daca se poate numi asa in limita a 500 de euro ). Aveti cumva cunostinte pe tema asta? Eu la efecte nu ma pricep prea bine. Stie cineva despre Lexicon MPX 550 sau TC Electronic G-Major? Ati ghicit, prefer un procesor de rack E adevarat zvonul ca un CHORUS analog e mai bun decat digital?
Susceptor Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 sunt multe topicuri legate de asta un efect digital in general suna digital, ireal, dar acopera toata plaja de frecvente un efect analogic suna real..adica...it's the real thing (unele efecte insa sunt numai digitale v. harmonizere-datorita lucrurilor pe care le indeplinesc) nush ce sa zic despre proc de efecte de rack (care e mai bun decat un floor proc) in schimb pt floor proc recomand boss gt6 (m-am jucat la un prieten). si daca cumperi din asta ramai si cu ceva banuti!!
Symbolic Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 rocktron voodu valve. destul de bun procesoru. la el mai adaugi si un parametric eq de la behringer care evreo 5 mil. si te-ei scos cu un sunet foarte teapan. depaseste un pic 500 de euro da merita.
Symbolic Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 nu-mi place ca ce iese din lampa aia e procesat digital. mare pacat. oricum, un procesor super bun. pentru cei interesati sa ascultati un home-recording cu procesoru asta va pot da o pesa doua
Guest fluffyone Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Si cine a facut inregistrarile alea? si al cui era procu si cu ce echipamente?
Symbolic Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 procu e al unui prieten si e tras direct in comp. intr-adevar avea placa audio destul de meseriasa (din pacate nu mia tin minte ce). bagat amp simultaor si gata.
Symbolic Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 e al unui prieten si e tras direct in comp. bagat amp simultaor si atat. nu e tras din statie cu microfon. avea placa audio destul de meseriasa(nu mai tin minte exact ce). am bagat mai jos pt cei curiosi. Hard.mp3
Symbolic Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Si cine a facut inregistrarile alea? si al cui era procu si cu ce echipamente? 12189[/snapback] e a unui prieten si e trasa tot de el direct in comp cu amp simulator Hard.mp3
Guest dmc Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 symbolic, fii te rog baiat fain si trimite-mi si mie inregistrarile alea pe dmcurteanu@yahoo.com. ca m-ai facut curios. desi rocktron voodu nu prea e o alternativa pt mine, dat fiind ca deja am un preamp foarte bun (engl 530). da curios m-ai facut oricum
Cosu Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Pentru urechea mea suna mai mult decat decent (atat dpdv al sunetului cat si al compozitiei ) good job
Guest dmc Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 da da, nu-i rau deloc, destul de super-****** chiar. am sa bag si eu niste inregistrari candva, cand m-oi apuca sa inregistrez un demo nou, ca asta vechi nu-i prea convingator el.
Susceptor Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 bestial, bestial.. desi cam electronic in unele parti..merge
prowler Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 suna ... digital mekanik sef ...si pacaniturile alea din intro sunt cam enervante un + pentru chitari, sunt destul de tight ... melodia e plictisitoare, ma rog, nu e pe gustu meu
Guest Carcass Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 vreau sa'mi cumpar si io o pedala de black..am auzit ca la muzica au..acum vin de acolo...si m'a pacalit zapada ala."n'avem noi asha ceva"..unde gasesc..am 2.5 mil..si vreau ceva bunicel palliizz mc
Susceptor Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 eu am digitech death metal..se preteaza la metale grele si suna OK..cam atat e 190 lei si vreo 30-40 lei adaptoru recomand insa digitech metal master care e vreo 365 lei din cate tin minte www.proguitar.ro ^situl magazinului^ e la parter in dreapta, la muzica
Elethan Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Hmm, am avut si eu un death metal de la digitech, te sfatuiesc impotriva achizitionarii acestei pedale, desi la banii astia nu prea vad ce ai putea cumpara altceva ca lumea. Incearca ceva un DS2 sau o pedala Ibanez .. sunt mai flexibile ca digitechurile
Symbolic Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 e a unui prieten si e trasa tot de el direct in comp cu amp simulator 12197[/snapback] ia de-aici ca o bag pe forum later edit: nu vrea sa o bage pe forum. ti-o trimit pe mail da cu alta ocazie
Guest fluffyone Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Suna straniu de aproape cu amic de-al meu, mihai, care are cam acelasi setup descris de tine acolo.., deaia am si intrebat. e draguta inregistrarea, dar nu mi se pare spectaculoasa.
Guest Sheriff Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ba, voi vorbiti de Mihai zis nebunu' de la Colt44? Ed: on-topic, nu mi se pare chiar asa o mare realizare voodoo-valve-u', comparativ cu alte procesoare de rack, dar poate "it's just me"
Guest fluffyone Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Eu de el vorbesc, si ultima oara cand m-am interesat canta cu un voodu valve si un eq parametric behringer. Imi plac oamenii care au vazut si ei un rig cat de cat si il dau pe ala de exemplu ca fiind combinatia suprema. Suna decent voodu valve, e tare pe distortion, desi nu e chiar pe gustul meu. i'm more of a pedalboard man myself.
Symbolic Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 despre el e vorba si nu am zis ca ce rig are e super meserie. suna bine si pentru impatimitii procesoarelor de chitara roctronu ala e o piesa care-si merita banii. nu e chiar pe gustu meu dar merita.
Guest Johnny I Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 pt mine si un tonelab de la vox e bunicel... dar ala nu e de rack... si e vreo 300 si ceva de € dar la muzica e 400... imi bag picioarele in comertul romanesc de instrumente!!!!!
Guest Sheriff Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Well, ca sa nu se inteleaga cumva gresit, n-am zis ca rig-ul lui Mihai e nashpa sau ceva, doar ca nu ma omor eu personal dupa respectivul "set-up". Oricum procu' suna mai bine decat alte chestii de pe piata cu pret comparabil.
Cosu Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Mai poti sa te orientezi si catre line 6 pod XT pro: http://www.music123.com/Line-6-POD-XT-Pro-i103157.music Din pacate nu prea multa lume prefera / are module de rack astfel incat sa iti dea o experienta "hands on" asa ca harmony central ramane unul dintre cele mai bune locuri in care vei gasi opinii despre sculele astea
Guest dmc Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 mi-am comandat azi LEXICON MPX 550. desi nu cred ca sunt multi oameni pe forum care au interes pt procesoare de rack, am sa ii fac totusi un review cand vine (adica la sfarsitul saptamanii). pt ca subiectul "Efecte" vad ca e destul de discutat pe aici.
Guest dmc Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 nici eu nu am auzit de asa ceva. in fine, am citit eu ceva acu rapid, pare destul de "savage" scula asta. daca nu gasesti in romania, incearca si tu poate are david gimour...
Guest dmc Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 gilmour vroiam sa scriu. sunt obosit. ce blasfemie. doamne iarta-ma.
Recommended Posts